Müge Anlı 10 aydır haber alınamayan Burhan Aykurt olayını canlı yayında işlerken, ağabey Mahmut Aykurt üzerindeki şüpheleri bir türlü gideremiyor. Mahmut Aykurt gerçekleri saklıyor mu? Burhan Aykurt gerçekten öldü mü? Detaylar haberimizde.

28 Kasım 2018 tarihinde evinden çıkan ve bir daha geri dönmeyen Burhan Aykurt öldü iddiaları doğru mu? Müge Anlı şimdi bu sorunun cevabını arıyor ve olayla ilgili şu anda eldeki tep şüpheli de ağabey Mahmut Aykurt. Peki Mahmut Aykurt neden kendisinde şüphe uyandırıyor. Çünkü söylediği hiç bir söz stüdyoda bulunan kimseyi ikna edemiyor.

Burhan Aykurt'un yaşadığı mahallenin muhtar Niyazi Canözü dün katıldığı programda Mahmut Aykurt hakkında çok ilginç iddialar ortaya attı. Karagedik muhtarı Niyazi Canözü Müge Anlı ile Tatlı Sert programına canlı olarak bağlandı ve Burhan Aykurt'u çok yakından tanıdığını ve onu bankaya giderken gördüğünü söyledi. Burhan Aykurt'un kendisine İzmir'e gideceğini ve orada bir kadın ile görüşeceğini söylediğini iddia eden Canözü, "Burhan Aykurt'un abisi Mahmut'un anlattıklarının senaryo olduğunu düşündüğünü" belirtti.

Burhan Aykurt Müge Anlı Mahmut Aykurt

Programa telefonla katılan ve Burhan Aykurt'un çocukluk arkadaşı olan bir başka kişi ise "Burhan'ın hayatında bir kadın olduğunu düşünmüyorum. Zaten Burhan sağlık sorunları yaşadığı için eşinden boşandı. Bu işin içinde başka bir iş olmalı" dedi.

AĞABEY MAHMUT AYKUR'UN BORÇLULARI MI ÖLDÜRDÜ?

Şu ana kadar en büyük şüphe Burhan Aykurt'u ağabey Mahmut Aykurt'un borçlu olduğu kişilerin öldürmüş olabileceği yönünde. Peki Mahmut Aykurt eğer şüpheler doğruysa neden kardeşinin katillerini koruyor? 

Çocukluk arkadaş Nadir Bey, Burhan Aykurt'un portakal bahçesi alıp çiftçilik yapmak istediğini bunun için de izninde dahi günlük işlerde çalıştığını belirtti.

Müge Anlı'da Burhan Aykurt olayı! Ağabeyinin borçları yüzünden öldürüldü

MAHMUT AYKURT HAKKINDA ŞOK İDDİA!

19 Eylül Müge Anlı canlı yayınına bağlanan ismi vermek istemeyen bir kadın izleyicinin sözleri ise stüdyoda şok etkisi yarattı. İsmini vermek istemeyen izleyici Mahmut Bey'in gece kulübü açmak için görüşmeler yaptığını ve gözüne kestirdiği, ikna edebildiği kadınları konsomatris olması için yanına aldığını belirtti. Birden fazla sahte Facebook hesabı olan Burhan Aykurt'un abisi Mahmut Aykurt'un konsomatris olması için duyuru yaptığı Facebook paylaşımı ortaya çıktı!

Müge Anlı Burhan Aykurt olayı

BURHAN AYKURT'A NE OLDU?

Burhan Aykurt olayını Müge Anlı'da an be an takip etmeye ve gelişmeleri bildirmeye devam edeceğiz.