ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında izleyenlere 'saç baş yoldurtan' bir konu ekranlara getirildi.

Geçtiğimiz günlerde 25 yıllık evliliğini noktaladıktan sonra sosyal medyadan tanıştığı Akkuşlu Cüneyt Demiral'a paralarını kaptıran Safiye Çallı'nın programa başvurmasıyla gündeme gelen 'hikaye' gibi olayın baş 'kahramanı' Akkuşlu Cüneyt olarak tanınan yerel şarkıcı Cüneyt Demiral stüdyoda canlı yayına konuk oldu.

Dünkü programa telefonla bağlanan ve rahat tavırlarıyla Müge Anlı'ya söyledikleriyle adeta sinir krizi geçirten Cüneyt Demiral için stüdyoya 'dolandırıcılık' iddialarıyla telefon yağdı.

Facebook’tan tanıştığı türkücü tarafından dolandırıldığını iddia eden Safiye Çallı, Müge Anlı ve ekibine başvurdu. 25 yıllık evliliğinden bir oğlu olan Safiye Çallı, 15 yaş küçük türkücü sevgilisine evlenme vaadiyle Ankara ve Ordu'daki iki evinin parasını kaptırdığını söyledi.

TDK'DAN "JİGOLO" TANIMINI OKUDU 

Dünkü canlı yayında gerçekleşen telefon bağlantısında Müge Anlı, TDK’dan “Jigolo” tanımını okuyarak “Bu işi mi yapıyorsunuz?” sorusunu yönelten Akkuşlu Cüneyt, bugünkü canlı yayında stüdyoya geldi ve Safiye Çallı ile canlı yayınında yüzleşti.

HEM BABASINI HEM DE MÜGE ANLI'YI ÇİLEDEN ÇIKARDI 

Türkücü tarafından dolandırıldığı iddiasıyla Müge Anlı'ya başvuran Çallı 25 yıllık evliliğini bitirdikten sonra tekrar evlenmek istedi.

Ankara ve Ordu'daki evlerini satarak Cüneyt'e araba alan Safiye Çallı programın son bölümünde gözyaşlarına boğulmuştu. Akkuşlu Cüneyt olarak tanınan Cüneyt Demiral, bugün stüdyoda soğukkanlı tavrı ve rahatlığıyla Müge Anlı'yı ve stüdyoya gelen babasını çileden çıkardı.

"YENİDEN GİDECEKSİN" 

Tüm birikimini evlenmek istediği Cüneyt Demiral'a kaptıran Safiye Çallı da ara ara gülümsemesi ve programın kendisine kalması için sağladığı otelin adresini Cüneyt'e vermesinin ortaya çıkmasıyla Müge Anlı'nın sinirlerini zorladı. Müge Anlı, Çallı'ya 'Çok aşıksın, gel dese yeniden gideceksin' dedi.

Evlilik vaadiyle tüm birikiminden olan Çallı, görüşmeden önce de sık sık borç olarak para gönderdiğini söyledi. İddiaya konu olan Türkücü Cüneyt’in sattığı evlerle araba ve arsa aldığı ortaya çıktı. Vekaletname de verdiğini söyleyen Çallı, İstanbul’da ev alacağı vaadiyle kandırıldığını belirtti.

BABASI DA DAYANAMADI 

Akkuşlu Cüneyt Demiral'ın 'pişkin' tavırları yalnızca Müge Anlı'yı değil babasını da sinirlendirdi, "Ayrıldıysan ayrıldın, kadının parasını öde" diyerek oğluna çıkıştı.

"SAFİYE İLE EVLENECEKTİM" 

Safiye Çallı ile yüzleşen Cüneyt Demiral “Bana o kadar emeği olan insan. Safiye ile evlenecektim. Defalarca engellememe rağmen beni buldu.” dedi. Demiral, Safiye Çallı'nın mutlu olmadığını ima ederek, kendisini 'memnun ve mutlu etmesi'ni istediği yönünde mesajlar attığını ifade etti. Müge Anlı'yı da en çok çıldırtan sözler bunlar oldu.

Demiral’ın ifadeleri karşısında çıldıran Müge Anlı, Demiral’a “Mağdur Kadınları Mutlu Etme Derneği Başkanı mısın?” diye sordu.

Öte yandan ismini vermeyen kadın izleyicilerden biri de telefonla bağlantı yaparak yıllar önce Cüneyt Demiral'la tanıştığını, 50 bin TL istediğini, evinde iç çamaşırlarının ve yatağının fotoğrafını çekerek 'Bunları ailene göstermemi istemiyorsan istediğim parayı verirsin' diye tehdit ettiğini öne sürdü.

DÜNKÜ PROGRAMDA NELER YAŞANDI? 

Programa telefonla bağlanan Demiral, Müge Anlı'ya söyledikleri ile de çıldırttı. Anlı'ya,"Şu anda bana karalama kampanyası düzenleniyor" diyerek kendini aklamaya çalışan Cüneyt Demiral herkesi şaşırttı. Bunun üzerinde Müge Anlı, "Ya kim sana karalama kampanyası düzenleyecek. Sanki ana muhalefet liderisin!" diyerek tepki gösterdi.

"KASKOSUNU BİLE BABAN ÖDEMİŞ" 

Soğukkanlılığı ile bilinen başarılı sunucu Müge Anlı, temizlikçilikle yaşamını sürdüren Safiye Çallı'ya evini sattırıp kendine lüks araç alan Akkuşlu Cümeyt'e "Lüks araba senin neyine, kaskosunu bile baban ödemiş. Sen kendini ne sanıyorsun? Senin bu yaptığına en basit ve düzgün tabirle ne denir biliyor musun, alçaklık" diyerek çıkıştı.

"BENİM ARABA ÇOK YAKIYOR" 

Kadınları dolandırırak geçimini sağlayan Akkuşlu Cüneyt Demiral'a yine aynı telefon bağlantısında, "100 bin lirayı nereye harcadın" diye soruldu. Verdiği "Benim araba çok yakıyor Müge Hanım" cevabıyla ekran başıındakileri sinir krizine soktu.