TRT1'de milyonlar tarafından büyük beğeniyle izlenen Diriliş Ertuğrul hayranları şokta. Google Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak, Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlayacak, Diriliş Ertuğrul 12 Kasım Çarşamba yayınlanacak mı, gibi sorulardan geçilmez oldu. Ancak tüm bu sorulara Diriliş Ertuğrul yapımcıları kulaklarını tıkamış vaziyette.

Yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği  ve Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Hülya Darcan, Serdar Gökhan gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Diriliş Ertuğrul yeni sezonu hangi tarihte yayınlanacak henüz belli olmadı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ SEZONU

Yapımcı Mehmet Bozdağ ise alay eder gibi bir açıklama yaptı ve yine dizinin ne zaman başlayacağını açıklamadı. Mehmet Bozdağ, Twitter’dan yaptığı açıklamada, "Elimizde olmayan sebeplerden dolayı ve işimizi titizlikle yapma gayretiyle bu sezon bir kaç hafta gecikmeli başlayacağız. Gecikmeden dolayı izleyicilerimizin bizi anlayışla karşılayacağını ümit etmekteyiz. İnşallah Ekim ayı içerisinde Diriliş Ertuğrul dizisi sevenleriyle buluşacaktır" mesajını yayımladı.

Ancak bu açıklama bile Diriliş Ertuğrul izleyicilerini öfkelendirmeye yetti. Sorunun ne olduğunun belirtilmediği açıklamada herhangi bir tarihte verilmedi. Sosyal medyada yapılan yorumlarda dizinin ekim ayının son çarşambası başlayabileceği yorumları yapıldı. Hatta bazı yorumcular "çıkmaz ayın son çarşambası Diriliş Ertuğrul" vakti gibi yorumlarda bile bulundular.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ SEZON FRAGMANI



DİRİLİŞ ERTUĞRUL TÜM OYUNCULARI FOTO GALERİ

Yapımcı Mehmet Bozdağ'ın Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonun gecikmesiyle ilgili yaptığı açıklama :

Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ SEZON YENİ İSİMLER

DİRİLİŞ ERTUĞRUL TÜM OYUNCULARI FOTO GALERİ

– Batuhan Karakaya
– Çağdaş Onur Öztürk
– Cenk Kangöz
– Erden Alkan
– Elif Sümbül Sert
– Fırat Topkorur
– Gülçin Santırcıoğlu
– Kürşat Alnıaçık
– Osman Albayrak
– Özlem Akınözü