Gündüz kuşağında yayınlanmasına rağmen en çok izlenilen programlar arasında yer alan ATV ekranlarının vazgeçilmezi Müge Anlı'da bugünkü programda yaşananlar izleyiciyi ekran başına kitledi. Çekimleri Adana'da yapılan dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da da rol alan Serap Çelikunal, daha önce 38 çocuk doğurduğunu bu çocuklardan 28'inin hayatını kaybettiğini iddia etti. 24 yaşındaki oğlu Ramazan Çelikunal'ın ise 20 Ağustos'ta evden çıktığını bir daha geri dönmediğini söyledi.

Ramazan Çelikunal'dan hala haber alınamadı. Müge Anlı'ya başvuran Serap Hanım, 24 yaşındaki çocuğunun bulunmasını istiyor. Figuran olarak Bir Zamanlar Çukurova'da rol alan Serap Çelikunal, kaybolan oğlunun bipolar hastası olduğunu, oğlunun yanından hiç ayrılmadığını ifade etti.

"38 DOĞUM YAPTIM, 28 ÇOCUĞUM ÖLDÜ!"

Sık rastlanmayan bir şekilde 38 defa doğum yaptığını söyleyen Serap Çelikunal, 9 yaşından beri tiyatroyla uğraştığını ifade etti. Henüz 14 yaşındayken kaçıp eşiyle evlendiğini belirten Çelikunal'ın Çukurova Üniversitesi'nde memur olarak çalışan 24 yaşındaki oğlu Ramazan Çelikunal'ı arama çalışmaları başladı.

Uzun yıllar boyunca çocuklarının eğitimi ve gelişimi için fedakarlıklar yaptığını söyleyen Serap Çelikunal, en büyük hayalinin gazetecilik olduğunu ifade etti. Eşiyle evlenmek için kaçtığı zaman eşiyle değil kayınvalidesiyle uyuduğunu söyleyen Serap Hanım ilerleyen günlerde de Müge Anlı canlı yayınına katılabilir.