Kanaltürk Televizyonunda Ramazan ayında 30 gün 30 şehirden canlı yayın yapan “Dolu Dolu Ramazan” Programı Kahramanmaraş'ın ramazan coşkusunu da ekranlara taşıyacak. Mert Savaş'ın sunduğu program, Kanaltürk ekranlarında 11 Temmuz 2013 Perşembe günü Saat.16.30'da başlayacak. Kahramanmaraş'ın yakından tanıdığı Dr. Gökhan Gökşen'in Kahramanmaraş'ın kültürel ve tarihi zenginliklerini anlatacağı programda;


Kahramanmaraş'ın dondurması, yöresel lezzetleri,  şehrimizin geleneksel el sanatları, sim sırma, ahşap oymacılığı, bakır işlemeciliği şehre ve hayata dair ne varsa konuşulacak. Programın Kahramanmaraş'ta hazırlanmasına katkı sağlayan Dr. Gökşen  “Hemşerimiz işadamı Akın İpek'in sahibi olduğu Kanaltürk televizyonunda ilimizin değerlerini anlatan bu tür programlar Kahramanmaraş'ın tanıtımına büyük katkı sağlamaktadır. İpek ailesine kentimize yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.


Program yaklaşık 4 saat sürecek ve iftar vakti ile birlikte sonuçlanacak. Programın Kahramanmaraşlılar tarafından coşkuyla izlenmesi bekleniyor.