Dolunay 14. bölüm 2. fragmanı da yayınlandı. Nazlı Ferit’in evlenme teklifine ne cevap verecek? Birbirlerinden kaçarken onları bir araya getiren yine bulut olacak. Deniz, Nazlı ve Ferit üçgeninde neler olacak. İşte yeni bölüm fragmanı ve daha fazlası.

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Ferit, Nazlı'nın kendisinden sakladığı sırrı öğrendiğinde yıkılmıştı. Nazlı'nın korktuğu başına gelmiştir. Ferit bu süreçte Nazlı'yla yaşadıklarını ve özellikle ona karşı olan duygularını tekrar gözden geçirir. Nazlı ise köşe bucak kaçtığı Ferit'in en çok yanında olmak istediği zaman ondan uzak durmak zorundadır. Bu Nazlı ve Ferit için aşklarını ve güvenlerini sınayacakları bir test olacaktır. Diğer yandan Deniz, Nazlı'ya duyduğu aşk için yaptıklarını tekrar gözden geçirmişti. Demet Ferit ve Nazlı'nın ayrılmasındna mutlu olsa da kontrolü dışında gelişen bu olay onun için de yeni problemler yaratmıştı.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Demet, Ferit ile Nazlı'yı ayırmaya kararlı…

Ferit, Demir ve Zeynep'in ölümünün ardındaki korkunç ihtimali gözardı edemez. Ferit ve Nazlı arasındaki ipler bu bilgiyle daha da gerilir. Deniz Nazlı'yı teselli etmeye çalışsa da Nazlı Bulut'un vesayetinin Demet'e verilmesiyle ilgili kendini suçlu hissetmektedir. Demet, Ferit ve Nazlı'nın birbirinden uzaklaşması için elinden geleni yapar. Nazlı hem restoranda hem de Ferit'in gözünde büyük bir sınav vermektedir. Birbirlerinden kaçarken onları bir araya getiren yine Bulut olacaktır.

İŞTE 14. BÖLÜM FRAGMANI