Fox Tv Haber Kanalı mı açacak? Türkiye'nin en çok izlenen haber programlarının yer aldığı Fox TV'de haber kanalı yolda mı? Bunun ipuçlarını Fox'ta akşam haberlerini sunan Fatih Portakal verdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Libya'da şehit olan askerlerimiz için kullandığı 'Libya’da birkaç tane şehit var’ ifadesi büyük tepki çekmişti. Özellikle sosyal medya kullanıcıları ve muhalefet partileri Erdoğan'a büyük tepki gösterdi. Gösterilen bu tepkileri Cumhurbaşkanı Erdoğan'a soran Fox TV muhabiliri ise beklenmedik bir cevap aldı. Cumhurbaşkanı Erdığan Fox Tv muhabirine “FOX, önce gazete olsun, medya olsun, yalan haber üretmeyi bırakın” diyerek tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu sözlerini sunan Fatih Portakal Sunları söyledi:

*Cumhurbaşkanı Erdoğan, yalan haber ürettiğimizi söylüyor. Yalan haber yapmıyoruz. Kendi sözü ortada, biz doğru haber yapıyoruz.

*Mersin’de de Elazığ’da da SGK’da da doğru haber yaptık. Her birinin arkasındayız. Yalan diyorsanız bizi mahkemeye verin, vermiyorsunuz da.

*Alın işte buradaki haberde Cumhurbaşkanı kendi sözünü söyledi. Biz doğru haber yapmaya devam edeceğiz. Bir gazetemiz yok ama, haber kanalı da etkili. Genel müdürümüze söyleriz, gazete de etkili olabilir bence.

Bu arada Sabah haber programını sunan İsmail Küçükkaya'da Fox Haber Kanalının kurulmasının faydalı olabileceğini söyledi.