Gaziantep yepyeni bir haber sitesine kavuşmanın heyecanını yaşıyor. İnternet medyasının güçlü sesi gaziantep manşet 2016 yılı Şubat ayının sonuna doğru yayına girdi ve yayınlandığı ilk haftadan itibaren ses getiren haberleriyle gündem olmayı başardı.

Gaziantep ekonomik, siyasal ve yerel yönetim olarak çok güçlü bir isim. Yemekleri, tatlıları, zeugması, ekonomisi ile Gaziantep Türkiye'nin en önemli illerinden biri. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığına Fatma Şahin'in gelmesiyle birlikte Gaziantep tanıtım atağına geçti. 

Ulaşımda dönüşüm çalışmalarını başlatan Gaziantep yakın zamanda "Gaziray"ın temellerini atacak. Gaziray ile artık Gaziantep'te ulaşım daha hızlı, kolay ve sağlıklı olacak. Gaziray çok yakında başlayacak.

Tanıtım atağına hız veren Gaziantep, Başkan Fatma Şahin'in girişimleriyle Nobel'e de aday olmak için hazırlık yapmaya başladı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kentin ağırladığı Suriyeli misafirler nedeniyle Nobel Barış Ödülü'ne başvuruyor. Başkan Fatma Şahin, "Gösterdiğimiz ensarlıkla bu ödülü hak ediyoruz" diye konuştu.

Bu arada Ulusal basında kendine yer bulan Gaziantep haber olmaya devam ediyor. Gaziantep'in ulusal basında kendine yer bulmasının en önemli etkenlerinden biri elbette başkanları ve güçlü siyasetçileriyle iş adamları...

Gaziantep Haber

Sanko'da Gaziantep için ayrı bir değer. Bir Anadolu Kaplanı olarak Sanko, Gaziantep için büyük bir şans. Sanko ile Ulusal Medyada Gaziantep Haberleri daha fazla yer bulmaya devam ediyor. Sani Konukoğlu, Gaziantep'in bir dünya kenti olması için elinden geleni yapıyor. Yaptığı yatırımlar, okullar, hastaneler ile Sanko Gaziantep'in gururu olmuş durumda...

Gaziantep'te bu arada çok sayıda medya kuruluşu var. TV kanalı, günlük gazeteleri haftalık gazeteler, dergiler, radyolar, internet haber siteleri ile vatandaşlarımız Gaziantep Son Dakika haberlerini izleyebiliyorlar.

En son olarak kurulan haber sitesi ise Gaziantep Manşet adıyla yayına girdi ve ilk günden itibaren Gazinatepliler tarafından büyük ilgi görmeye başladı. Tamamen tarafsız, özgür yayın yapan Gaziazntep Manşet adından gelecek günlerde sıkça söz ettireeceğe benziyor.