Güneşin Kızları 10. bölüm fragmanı yayınlandı.  Güneşin Kızları 10. bölüm fragmanı izlemek için tıkla. Son bölümde neler olacak, heycan dorukta. İşte dizi detaylarıKanal D'nin reyting rekorları kıran dizisi Güneşin Kızları 10. bölüm 2. fragmanını da yayınladı. Yeni bölümde Ali, Didem ve Tuğçe'nin oyununa geliyor. Selin bu sefer çok zor durumda. İşte Güneşin Kızları 10. bölümde merak ettiğiniz detaylar..Güneşin Kızları 10. Bölüm de: Haluk'un yaptığı kaza, Güneş'in kızgınlığını bir anda unutturuyor!

GÜNEŞİN KIZLARI 10. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLA 
 
Savaş, Nazlı’nın mektubunu okuduktan sonra allak bullak olur. Nazlı ile açık açık konuşmaya karar verir. Fakat Nazlı, kendisini Savaş’tan uzaklaştırmaya çalışır. Ne zaman ona yakınlaşsa canı yanmaktadır. 
 
Ali’nin kendisinden kaçmasına üzülen Selin, Ali’den uzak durma kararı alır. Ne kadar dil dökse de, Ali onu affetmez. Fakat Ali, birden bire değişir ve Selin’e tekrar yakınlaşır.  Selin bu yakınlıktan hoşnuttur. Fakat bilmediği şey bu yakınlığın altında, Didem ve Tuğçe’nin Selin’e karşı yaptığı bir plan vardır.
 
Haluk’un kaza yapmasının ardından Güneş, Haluk’a karşı kızgınlığını bir anlığına unutur fakat yine de kafasında soru işaretleri vardır: Haluk bu kazayı nasıl yapmıştır?

Kanal D'nin yapımcılığını Süreç Film'in yaptığı ve başrollerinde Emre Kınay, Evrim Alasya, Teoman Kumbaracıbaşı, Tolga Sarıtaş, Hande Erçel, Burcu Özberk, Berk Atan, Meltem Gülenç gibi isimlerin yer aldığı 'Güneşin Kızları' dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu.
 
Son olarak final yapan 'Günebakan' dizisinde rol alan Nurseli Tırışkan dizinin kadrosuna dahil oldu. 11. bölümden itibaren izleyici karşısına çıkacak olan oyuncu 'Psikolog Derya' karakterini canlandıracak.
 
Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Güneşin Kızları yine çok konuşulacak fragmanlar yayınladı. İzleyici büyük bir merakla yeni bölümü bekliyor. Güneşin Kızları 10. bölümü ile 20 Ağustos Perşembe Kanal D'.. İşte yeni bölüm fragmanları:
 
SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
 
Güneşin Kızları 9. Bölüm de: Güneş'in endişeleri her şeyi başa sarar!
 
Savaş, hastaneden çıkarılır. Savaş’ın kendisine zarar vermesinden korkan Rana ve Ahmet, gençlerin hep birlikte vakit geçirmesini önerir ve yazlık eve doğru neşeyle yola çıkarlar. Ancak Didem ve Tuğçe’nin beklenmedik ziyaretiyle, hiçbir şey istedikleri gibi gitmez. Selin, Ali’den uzak durmak istese de, Savaş’a göz kulak olmaları gerektiği için durumu kabullenir.
 
Haluk’la ilgili endişeleri artan Güneş’in, hayatına nasıl yön vereceği konusunda kafası karışıktır. Bir karar vermek için ilişkilerinin başladığı yere, İzmir’e gider ve orada beklemediği bir sürprizle karşılaşır.

GÜNEŞ’İN KIZLARI OYUNCU KADROSU
Emre Kınay (Haluk Mertoğlu)
Güneşin Kızları dizisinde Mertoğlu oteller zincirinin sahibi kızların ise sonradan kavuştukları babası. Güneş’e saplantılı derecede aşık ona kavuşmak için çok uğraşıyor ama saplantılı aşkı iki aşıkı çok yıpratıyor.

Evrim ALASYA(Güneş)
Güneşin Kızları dizisinde 35 yaşında çekici bir kadını canlandırmakta. Lisede 3 kızı var ve Güneş hayatını onlara adamış bir anne. Kalbinin değil mantığını dinleyen bir kadın hayata ve erkeklere karşı çok mesafeli. Annelik güdüsü ile çocuklarını hep korumaya çalışmış. Şimdi ise 35 yaşında ona aşık olmak imkansız gibi geliyor

Miray AKAY(Peri YILMAZ)
Kızların en küçüğü, insanları mutlu etmek için uğraşan temiz kalpli bir peri gibi. Annesinin kendisine bakmasını ve hayatını yaşamasını istiyor, üzülmesine hiç dayanamıyor. Peri büyüdükçe hayatın toz pembe olmadığını fark edecek

Tolga SARITAŞ(Ali)
1991 doğumlu olan yakışıklı oyuncu 24 yaşındadır. Son olarak Benim Adım Gültepe dizisinde Murat karakterini canlandırmıştı.

Burcu Özberk(Nazlı YILMAZ)
Hırçın kız, ikizi kardeşinden 5 dk büyük. başı beladan kurtulmayan kavgacı bir kız. Sokak sanatçılığı yapıyor kendini sokakları boyayarak rahatlatabiliyor. Annesinin hayatına giren erkeklerle düşman, babasının hala geri geleceğini düşünüyor. Savaş’a aşık.

Berk ATAN(Savaş)
Nazlı’nın sevgilisi, Nazlı’dan daha hırçın daha deli bir çocuk. Nazlı’nın başına da olamadık belalar açacak. Rap hayranı.

Hande ERÇEL(Selin YILMAZ)
 
İkizi Nazlı’san çok farklı süslü püslü aklı bir karış havada bir kız. Güzelliği ile başı belada ancak bunun farkında değil. İstanbul’a taşındıkları için çok mutlu. Ali Selin’e deli gibi aşık.