Kahramanmaraş'ın sesi, gözü ve kulağı olan haber46, daha fazla ve daha hızlı haber için okuyucularıyla işbirliği yapıyor ve sizlerden gelecek haberlere sitesinde yer veriyor.

Kahramanmaraş'ta, ilçelerinde, köylerinde, yolda, mahallenizde, sokağınızda iş yerinizde, okulunuzda haber değeri olan bir şey mi var?

Allah korusun ama yolda bir trafik kazası mı gördünüz? Ya da iş yerinizde bir etkinlik mi var? Belediyeden hizmet mi bekliyorsunuz? Mesela mahallenizin hizmete ihtiyacı mı var? Ulaşım sorununuz da olabilir? Trafiği tehlikeye sokan uygulamalar ve bunu duyurmak mı istiyorsunuz? Okulunuzda, köyünüzde güzel şeyler mi oluyor? Ya da kötü şeyler... Sizin ya da bir tanıdığınızın herkesin duymasını istediğiniz bir başarı hikayeniz mi var? .

Sınırlamıyoruz... Biz her yere ulaşamıyoruz, her haberi yapamıyoruz. Ancak sizlerle çok daha güçlüyüz ve çok daha fazla yere ulaşabiliriz.

Gördüğünz bir haberi gönderin yayınlayalım, herkes okusun.

Fotoğraflar ve haber yapmamız için gerekli bilgileri yazın... Bilgilerde ne, nerede, ne zaman, neden, nasıl ve kim sorularının cevabı olsun ki haberi doğru yazalım.

Sonra ister haber ve fotoğrafları ve bilgileri telefonla (whatshap gibi uygulamalarla) gönderin, ister mail atın.

Haberi isminizle birlikte yayınlayalım.

Telefon: 0507 680 46 46

E-posta : [email protected]