Kahramanmaraş'ın ilk ve en büyük haber sitesi olmanın yanı sıra, Türkiye'nin de en çok ziyaret edilen bir kaç yerel haber sitesinden biri olan Haber46 sözü millete verdi. Sosyal Medyada "Haber46 - Söz Milletin" adli grupta vatandaşlarımızın şehrimizle ilgili her türlü paylaşımına yer verilecek.

Facebookra https://www.facebook.com/groups/haber46tv/ adresinden ulaşılabilen ve "Haber46 - Söz Milletin" adlı gruba üye olan herkes şehrimizle ilgili paylaşılmaya değer gördüğü her şeyi paylaşabilecek. Buradaki paylaşımların bir kısmı ise aynı zamanda haber46.com.tr sitemizde haber olarak yayınlanacak.

Kurulduğu günden bu yana halkın sesi olan, şehrin hemen her sorununu gündeme getiren, şehrisn sorunlarına karşı asla duyarsız kalmayan Haber46 böylece okuyucusunun kendiisne daha çabuk ulaşmasını da sağlamış olacak.

https://www.facebook.com/groups/haber46tv/  Haber46 - Söz Milletin grubu vatandaşla Haber46 arasında köprü görevi görecek.

NELER PAYLAŞILABİLECEK?

Şehrimiizn, ilçenizin, mahalleniizn, sokağınızın, caddenizin her türlü hizmet eksiği...

Şehrimizde yapılmasını beklediğiniz her türlü hizmet...

Yollarda, kavşaklarda, parklarda, meydanlarda vs. görülen tüm olumsuzluklar...

Yapılan olumsuz ya da olumlu hizmetler...

Trafik kazaları, kavgalar, çeşitli olaylar gibi güncel hadiseler...

Belediye Hizmetlerindeki eksiklikler...

Bu da duyulmalı dediğiniz güzel şeyler... Başarılar, örnek hizmetler...

Kısaca bu da duyulmalı dediğiniz her şey...

Sizlerin sesi olmak için çalışan Haber46'yı vereceğiniz destekle güçlendirebilir ve şehrin sorunlarını daha fazla dile getirmesini sağlayabilirsiniz...

Grubumza giriş yaptıktan sonra arkadaşlarınızı grubumuza davet edebilirsiniz...

https://www.facebook.com/groups/haber46tv/