Cumhurbaşkanı Abdullah Gül , dün akşam düzenlediği veda resepsiyonunda gazetecilerin sorularını yanıtladıktan sonra, eşi Hayrunnisa Gül de herhangi bir soru olmaksızın gazetecilere konuştu:

“Bir turnusol döneminden geçiyoruz. Neler yazıldı, gördük. Neler söylendi, duyduk. Ben her şeyi biliyorum. Abdullah Bey, ben üzülmeyeyim diye interneti kapatıyordu, gazeteleri, basın bültenlerini önümden alıyordu ama neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz. Abdullah Bey kibarlığından söyleyemiyor. Kendisine çok yanlışlar, çok saygısızlıklar yapıldı. Bu süreçte bazı yaşadıklarımızı, 28 Şubat döneminde benim başörtümün tartışıldığı günlerde bile bu kadarını görmedik.” Cumhurbaşkanı Gül'den veda resepsiyonu

”˜TOKALAŞMAK İSTEMİYORUM'

Vatan gazetesinde yer alan habere göre, Hayrunnisa Gül, bu sözlerinin ardından gazetecileri uğurlarken tokalaşma sırası Yeni Şafak Ankara temsilcisi Abdulkadir Selvi'ye geldiğinde “Sizinle tokalaşmak istemiyorum size çok kırgınım” dedi ve elini uzatmadı. Hürriyet'in haberine göre ise Gül, eşi ile fotoğraf çektiren gazeteciler arasında yer alan ATV Temsilcisi Mehmet Akarca'yı da eleştirdi.