ATV TV de yayınlanan Tatlı Sert programında sunuculuğunu Müge Anlı'nın üstlendiği kayıpları bulmaya devam ediyor! Sert Hicran Emir bulundu mu?
Almanya’da yaşayan Kenan Emir (62), 17 Ağustos 1999’da Gölcük depreminden sağ olarak kurtulan ancak başından aldığı darbeyle hafızasını yitiren ve kayıtlara "isimsiz yaralı" olarak geçen kızı Hicran’ı dokuz yıldır arıyor. Emir, kızını bulana 50 bin Euro verecek.

ALMANYA’da Bavyera’nın Bad Berneck kasabasında oturan Kenan Emir(62), 17 Ağustos Gölcük depreminden sağ olarak kurtulan, ancak başından aldığı darbeyle hafızasını yitiren kızı Hicran’ı dokuz yıldır arıyor. Bugüne kadar 433 hastane gezen baba Kenan Emir, "Kızımın Marmara Bölgesi’nde birilerinin elinde olduğuna inanıyorum. Kızımın yerini bildirene 50 bin Euro ödül vereceğim" dedi.

Giresun’lu Kenan Emir, 17 Ağustos’ta meydana gelen depremde aynı apartmanda oğlu Vadi, gelini Pınar Emir ve torunları Kenan, Ali ve Koray Emir’i kaybetti. Balkonda otururken yan yatan binanın üçüncü katından düşen ve başından aldığı darbeyle hafızasını yitiren kızının hálá yaşadığına inanan Kenan Emir, kızını ararken para peşinde koşan kişiler tarafından asılsız ihbarlarla aldatılmak istediğini de söyledi.

Emir, şunları söyledi: "Depremin olduğu gün Gölcük’e gittim. Kasımpaşa Deniz Hastanesi’nde ilk müdahaleyi yapan Beyin ve Sinir Cerrahı Kıdemli Yübaşı Halil İbrahim Seçer’in "’isimsiz yaralı’ tarifine uyan kişinin kızım Hicran olduğundan eminim. Hicran, Kasımpaşa Deniz Hastanesi gemi komutanının söylediğine göre, ilk dört gemiyle gelen yaralılar arasındaymış. Depremden 25 gün sonra gelen bir telefonla Marmara Üniversitesi Hastanesi’nde olduğunu öğrendim. Bir odaya girdiğimde başı tamamen sarılı bir yaralı yataktan doğruldu. Kendini ifade edemediğinden ben odadan çıkarken tekrar yattı. O vaziyette olacağını düşünemedim. Telaş içinde yanına gitmemekle hata yaptım. O benim kızımdı."

Emir, torunlarının gömüldüğü aile mezarlığına kendi adını taşıyan bir taş da koydurduğunu belirterek şöyle devam etti: "Mezar taşına kendi adımı yazdırarak hata ettim. Şimdi belki de kızım benim öldüğümü sanıyor. Torunlarımın mezarını yapan kişinin ifadesine göre, 30 Mayıs 2000’de iki çarşaflı kadın BMW marka otomobille kızımı mezarın başına getirmiş. Kızım da taşa sarılıp ağlamış. Daha sonra apar topar arabaya binip gitmişler. Çalıntı olan BMW marka otomobil bir gün sonra Beşiktaş’ta terkedilmiş olarak bulundu."

Kenan Emir kızını aramaya devam ediyor...