İnadına Aşk 8. son bölümde neler oldu merak konusu.  İnadına Aşk 8. son bölüm izlemek için tıkla.  İnadına Aşk yeni bölüm ve son bölümde neler olacak İnadına Aşk 8. son bölümünde büyük sürpriz - İzleBaşrollerini Açelya Topaloğlu ile Can Yaman'ın paylaştığı İnadına Aşk 8. bölümü 20 Ağustos Perşembe akşamı saat 20.00'de Fox Tv izleyicileriyle buluştu. İnadına Aşk 8. son bölümünde, Yalın ve Çınar cephesinde ise sürpriz sahneler ekrana geldi. İşte İnadına Aşk 8. son bölümünde yaşananlar...
Ekranların eğlenceli dizisi İnadına Aşk 8. bölümüyle ekranlara geldi. Kısa sürede ilgiyle takip edilen dizilerden olan İnadına Aşk son bölümde izleyiciler, Defne ve Yalın'ın ateşli öpüşmesine tanık oldu.

Fox'un sevilen dizisi İnadına Aşk dizisi 8. bölümüyle ekranlara geldi. Laz kızı Defne ve plaza playboyu Can'ın bir dargın bir barışık aşkını anlatan dizinin bu bölümünde; Yeşim ve Çınar aşkımnı öğrenen Yalın, önce çok kızsa da sonrasında bu ilişkiyi kabullendi.İNADINA AŞK 8. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İnadına Aşk son bölümünde kızlar, Çınar'ın arkasından yine gizli işler çevirmeye hazırlanıyordu. Şile tatilini erkeklerden uzak geçirmek istemelerine rağmen, hayallerini gerçeğe dönüşmeyen kızları bu kez keyifli anlar bekliyordu. Yeşim-Çınar aşkını öğrenen Yalın'dan izin çıktı. Defalarca dudak dudağa gelmelerine rağmen kendilerini geri çeken Defne ve Yaman cephesinde ise sürpriz gelişmeler yaşandı. Yalın, Defne'ye aşkını itiraf etti. İkili yağmur altında öpüştü. Dizinin sürekli atışan bir diğer çifti Ezgi ve Deniz ikilisi ise barış ilan etti. Sürekli çekişen çift, bu kez birbirlerine çok yakın davrandı.

CAN YAMAN KİMDİR?

1989 doğumlu olan Can Yaman, Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Bir süre avukatlık yaptıktan sonra oyunculuğu seçen Can Yaman'ın ilk dizisi Gönül İşleri olmuştur. Bu dizide Bedir karakteriyle dikkat çekmeyi başaran yakışıklı oyuncu, İnadına Aşk dizisinde başrol oynamaya başlamıştır.

AÇELYA TOPALOĞLU KİMDİR?

19 Kasım 1986 doğumlu olan Açelya Topaloğlu, küçüklüğünden beri dansla ilgilenmiş, bir süre de Anadolu Ateşinde bulunmuştur. Üniversite yıllarında ise oyunculukla ilgilenmeye başlayan güzel oyuncu, Kaçak Gelinler dizisindeki Almila Peker rolü ile ünlenmiş, bir çok reklam filmi ve dizide rol almıştır. Açelya Topaloğlu, şu sıralar İnadına Aşk dizisinde Defne Barutçu karakterini canlandırmaktadır.