11 Mayıs 2013 Cumartesi günü yapılan Oda Organ Seçimlerinin ardından Başkan Kemal Karaküçük'e tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Karaküçük'ü makamında ziyaret ederek, Oda seçimlerinin Kahramanmaraş'a hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ekonomik ve siyasi gündemin görüşüldüğü ziyarette, Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Sayın, başta ticaret ve sanayi odaları olmak üzere sivil toplum kuruluşlarının kent ekonomisinin ve sosyal kalkınmanın anahtar kuruluşları olduğunu, basın kuruluşları olarak bu gelişimden memnun olduklarını ve Kahramanmaraş için gerçekleştirilecek her türlü çalışma ve projenin arkasında olacaklarını ifade etti.

KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Karaküçük ise ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Kahramanmaraş'ın kalkınmasına yönelik projelerini anlattı. Bu projelerin hayata geçirilmesi sürecinde siyaset, iş ve medya dünyasının koordinasyonunun çok önemli olduğunu, özellikle medyanın bu süreçlerin yolunda ilerlemesi konusunda stratejik bir konuma sahip bulunduğunu söyledi.

Ziyarete Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın'ın yanı sıra; Yönetim Kurulu Üyeleri Bekir Doğan, Ali Eskalen, Cüneyt Beyit, Mesut Tuğrul ve Kerem Kürşat Akçakale, ayrıca üyelerden; Mahmut Beyaz ile Fatih Alper Gültepe ve Mustafa Şirin katıldı.