Haber46 tarafından yapılan Kahramanmaraş'ın en büyük sorunu (imar, altyapı, eğitim, işsizlik, hava kirliliği, sağlık, ulaşım) hangisidir? anketinin sonucu belli oldu. İşte şehrimizin en büyük sorunu.

Haber46'nın geleneksel olarak belirli aralıklarla yaptığı ankete bu sene 2605 farklı kişi katıldı. 3 ay süren ve 203 yorumun yapıldığı ankette okuyucularımzıa "Kahramanmaraş'ın en büyük sorunu nedir?" sorusu soruldu.

Ankette okuyucuların imar, altyapı, eğitim, işsizlik, hava kirliliği, sağlık, ulaşım seçeneklerinden birini işaretlemesi istendi. Anket sonucunda oy oranları şu şekilde belirlendi.

Ulaşım: Ankete katılan 2605 kişinin 883'ü Kahramanmaraş'ın en büyük sorunu ulaşım dedi. Yani ankete katılanların yüzde 33'üne göre ulaşım şehrimizin en büyük sorunu.

İmar: Ulaşımı 740 oyla imar takip etti. Ankete katılan okuyucularımızın yüzde 28'i Kahramanmaraş'ın en büyük sorunu imar dedi.

Ulaşım ve İmar toplamda yüzde 61'le şehrin en büyük sorunu olarak görünürken 374 kişi Eğitim, 324 kişi Alt yapı, 183 kişi işsizlik, 59 kişi hava kirliliği, 42 kişi ise sağlık en büyük sorundur dedi.