Kahramanmaraş'ta web sitesi olmayan firmalar için müthiş fırsat. Web Sitenizi bir günde yapalım, kuıllanın, güncelleyin, içeriklerinizi yükleyin. Beğenirseniz ödeyin beğenmezseniz koşulsuız şartsız vazgeçin.  Üstelik en uygun fiyatlarla.

Web Siteniz yok mu? Ya da web siteniz var ama güncellemek mi zor? Daha modern ve güncellemesi daha kolay bir web sitesine sahip olmak mı istiyorsunuz? 

Peki ya yaptırdığınız web sitesini beğenmezseniz... Verdiğiniz onca para boşa mı gidecek? O halde sizin için harika bir haberimiz var. 

Kolay güncellenebilir, seo uyumlu, google dostu web Sitenizi Kuruyoruz... Panele giriş yapıyor, bilgilerinizi giriyor, güncelliyor, işinize yarayıp yaramayacağını test ediyorsunuz. Beğenirseniz istediğiniz alan adına aynı gün kurulumu yapıyor ve web sitenizi teslim ediyoruz.

Beğemnmezseniz koşulsuz şartsız vazgeçiyorsunuz. Üstelik tek bir kuruş ödemiyorsunuz...

Web Sitesi + Domain + 1 Yıllık Hosting + 1 Ay Reklam = 999 TL (KDV Dahil)

(Not: Bu kampanya sadece 28 Şubat 2018 tarihine kadar geçerlidir...)

E-posta: [email protected] 

PEKİ KURACAĞIMIZ WEB SİTESİNİN ÖZELLİKLERİ NEDİR?

FİRMA TANITIM SAYFALARI

Tarihçeniz, faaliyet alanlarınız, misyonunuz, vizyonunuz, kalite politikanız, kurumsal kimliğiniz vb. her türlü tanıtım sayfası sitenize eklenecektir.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adres, telefon, faks, e-posta internet sitesi vb. tüm iletişim bilgileriniz sitenize eklenecektir. İletişim formu ile ziyaretçileriniz mesajlarını size kolayca iletebilirler.

ULAŞIM HARİTASI

Firmanızın konumu interaktif Google haritasına eklenecek ve ulaşım sayfanızda gösterilecektir. Müşteri ve ziyaretçileriniz firmanızı kolaylıkla bulabilecekler.

ÜRÜN SİSTEMİ

Ürettiğiniz veya sattığınız tüm ürünleri detaylı şekilde sitenize ekleyerek tanıtabilirsiniz. Müşterileriniz istedikleri ürün için online sipariş gönderebilirler.

HABER SİSTEMİ

Firmanız ile ilgili gelişmeleri, katıldığınız etkinlikleri ve sektörel yenilikleri haber olarak sitenize ekleyebilirsiniz.

ALT SAYFALAR

Firmanızı, hizmetlerinizi ve ürünlerinizi detaylı şekilde tanıtan “SINIRSIZ” sayıda alt sayfa eklenebilecektir.

TEKLİF VE İLETİŞİM FORMU

Ziyaretçileriniz siteniz üzerinde bulunan formlardan firmanıza mesajlarını kolaylıkla gönderebilirler. E-posta ile anında size iletilen mesajları kolaylıkla cep telefonunuzdan da takip edebilirsiniz.

FOTOĞRAF GALERİSİ

Sitenize istediğiniz kategoriler altında sınırsız sayıda fotoğraf galerisi oluşturabilirsiniz.

VİDEO GALERİLER

Firmanızın tanıtımı, hizmetleriniz veya ürünleriniz hakkında istediğiniz videoları paylaşım platformlarından sitenize ekleyebilirsiniz.

REFERANS LİSTESİ

Yaptığınız çalışmaları ve ön plana çıkarmak istediğiniz projeleri kolayca ekleyebilir istediğiniz zaman güncelleyebilirsiniz.

SOSYAL MEDYA ENTEGRASYONU

Facebook, twitter, instagram, linkedin vb. sosyal medya adresleriniz sitenizle entegre edilecektir. Ayrıca tüm sayfalarınız kolayca sosyal medyada paylaşılabilecektir.

ONLINE İŞ BAŞVURUSU

Firmanıza gelen iş başvurularını internet siteniz üzerinden alabilirsiniz.

BANNER SİSTEMİ

Sitenizde istediğiniz alanlara resim, flash, video veya HTML formatlı tanıtım bannerleri ekleyebilirsiniz.

EKLENTİLER

İhtiyacınıza veya talebinize göre Ziyaretçi Anketi, Hava Durumu, Tarih – Saat, Döviz – Borsa vb. birçok modül eklenebilmektedir.

KURULUM VE İÇERİK GİRİŞİ

Sitenizin ilk kurulum sürecinde gerekli tüm içerik girişlerini ve düzenlemeleri "Kurulum Destek Departmanımız" eksiksiz olarak yapacaktır.

SÜREKLİ DESTEK HİZMETİ

Sitenizin yapım ve yayın süresince profesyonel ekibimizden sürekli teknik destek alabilirsiniz. Her türlü teknik konular bizim sorumluluğumuzdadır.

GÜVENLİK VE YEDEKLEME

Hizmet verdiğimiz tüm siteler teknik ve güvenlik sorunlarına karşı sürekli korunmakta ve yedeklenmektedir. Bu sayede güvenle internet sitenizin tadını çıkartabilirsiniz.

GELİŞMİŞ YÖNETİM PANELİ

İnternet sitenizi istediğiniz yer ve zamanda kolayca güncelleyebileceğiniz gelişmiş bir yönetim paneli bulunacaktır.

GÜÇLÜ YAZILIM ALTYAPISI

İnternet sitesi en üst düzey yazılım teknolojileri Microsoft .NET ve Ms SQLkullanılarak hazırlanmıştır.

TASARIM

En son web teknolojilerine uyumlu olarak hazırlanan tasarım W3C standartlarına uyumludur. Farklı cihaz ve tarayıcı kontrolleri yapılmıştır.

SINIRSIZ HOSTING – SINIRSIZ TRAFİK

Sayfa ve ziyaretçi sayınız ne olursa olsun sitenizde hiçbir hosting ve trafik limiti bulunmayacaktır. Sınırsız içerik, fotoğraf ve video ekleyebilirsiniz.

KURUMSAL E-POSTA ADRESLERİ

Kurumsal yazışmalarınızda kullanabileceğiniz [email protected] veya com.tr formatında 1.000 adet e-posta hesabı açılabilmektedir. Maillerinizi cep telefonunuzdan da anlık takip edebilirsiniz.

ARAMA MOTORLARI OPTİMİZASYONU (SEO)

İnternet sitesi Google ve popüler arama motorlarının standartlarına uygun olarak optimize edilecektir. Bu sayede bütün içeriğiniz arama motorlarına otomatik eklenecektir.

ZİYARETÇİ İSTATİSTİKLERİ

Tüm ziyaretçileriniz hakkında anlık, günlük, aylık vb. detaylı raporlar alabilir, sitenize hangi şehir ve ülkelerden girildiğini kolayca takip edebilirsiniz.

KATEGORİ SİSTEMİ

Sitenizin içinde yer alan her türlü tanıtım sayfaları, haber, fotoğraf, video ve ürünler kategorilere ayrılabilmektedir.

Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız...

Rezervasyon İçin : 0507 680 46 46 numaralı telefonu arayabilirsiniz...

E-posta: [email protected]