Maraşlı dizisi Kahramanmaraş'ın gündemi olmaya devam ediyor. Bir kısım vatandaş dizinin Kahramanmaraş'la alakası olmadığını söylerken bir kısım vatandaş ise her ne olursa olsun Maraşlı dizisinin şehrin tanıtımına katkı sağladığını ifade ediyorlar. Geçtiğimiz hafta da dizinin başrol oyuncusu Burak Deniz'in Boğaziçi Üniversitesi eylemlerine verdiği destekten dolayı tartışma yaşanmıştı.

Bugün Kahramanmaraş'ın etkin sosyal medya gruplarından birinde yine bir tartışma başladı. Tartışmanın nedeni ise Maraşlı dizisinin başrol oyuncuları Burak Deniz ve Alina Boz'un Şamdan dergisine Segililer Günü için verdikleri pozlar.

Tartışma bir kullanıcının "Ne kadar gurur verici degilmi? Maraşlı, kapitalist düzen her sene bir şehrimizi sömürür bizde içinde sırf Maraş kelimesi geçti diye alır göklere çıkarırız. Onlarda alemlerine devam ederler... Sayın yönetici, lütfen bir daha Maraşlı dizisi ile ilgili fanatik bir paylaşıma burada izin verme rica ediyorum buna alet olmayalım. Dizide dünyayı kurtarsa marsa gitse aya gitse genede memleketimi temsil etmiyor azcik izan akıl edep ... Yayınlayan kanalın da milliliği memleketi sömürene kadar..." şeklindeki mesajı başlattı. Paylaşıma çok sayıda yorum geldi.

Siz Maraşlı dizisi hakkında ne düşünüyorsunuz? 

Maraşlı dizisi, Kahramanmaraş'ın kültürüne zarar mı veriyor?

Maraşlı dizisi, Kahramanmaraş'ın tanıtımına katkı mı sağlıyor?

Biz zaten hep böyleyiz, yapılan her şeyi eleştiriyor muyuz?

Herkesin yaşam tarzı kendine biz diziye mi bakacağız?

Düşüncenizi yazın, yayınlayalım...