Kahramanmaraş'ın en büyük ve en çok ziyaret edilen haber sitesi olan Haber46'nın İmtiyaz Sahibi Furkan Çam, Afşin Eshab-ı Kehf Vakıf Eğitim ve Araştırma Derneği (ESVED) tarafından düzenlenen "Şehrine Adanmış Yaşam Ödülleri" programında Kahramanmaraş'ın genç Gazeteci Ödülüne layık görüldü.

Ödülünü alan Furkan Çam, haber46'ya yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Bu ödül her ne kadar bana layık görülse de, ben ödülümü tüm Haber46 okuyucuları adına aldım. Haber46 okuyucuları en zor günlerimizde bizlere sahip çıktı. Yaptıkları yorumlarla bize yol gösterdi. Aslında her Haber46 okuyucusu yaptıkları yorumlarla birer gazeteci gibi çalışmaktadırlar. Biz bu şehrin sorunlarını okuyucularımızla birlikte belirliyor ve gündeme getiriyoruz. 

Ben ve ekibim kamuoyu menfaati doğrultusunda halkımızı en doğru şekilde   bilgilendirmeye, Kahraman şehrimize yapılan tüm hizmetlerden övgüyle bahsetmeye devam edeceğiz. 

Ayni zamanda sehrimizin sorunlarını dile getirme ve çözüm üretilmesine  katkıda bulunma konusundaki görevimizi de hassasiyetle yerine getireceğiz. 

Haber46'yı bu yolda yalnız bırakmayıp, destekleyen herkese teşekkür ediyorum. 

Özelikle uygulanan ekonomik ambargoya rağmen dimdik ayakta durduğumuzu ve hiç bir ambargonun Haber46'yı doğruları yazmaktan alıkoyamayacağını ifade etmek istiyorum.

Bu vesileyle Kahraman sehrimizin  kurtuluşunun yüzüncü yılını  kutluyor, saygilarimi sunuyorum."