ATV'de bir yetimhanede yaşanan olayların ve yetimhanede yaşayanların hayatlarının anlatıldığı Kırgın Çiçekler dizisi bu akşam yine izleyicileri ekrana kilitledi. Pazartesi akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kırgın Çiçekler'de Songül'ün ölüp ölmeyeceği merak konusuydu.

Kırgın Çiçekler'de Songül karakterini Gökçe Akyıldız canlandırıyor. Geçtiğimiz hafta otobüs kazasında yaralanan Songül'ün kalbi durmuş ve seyirci büyük şok yaşamıştı. Hatta sosyal medyada yüzlerce izleyici Songül'ün ülmesi durumunda diziyi takip etmeyi bırakacaklarını yazmıştı.

Bu gün yayınlanan dizinin ilk dakikalarında bu soru cevabını buldu ve Songül ölmedi. Songül'ün yaşama dönmesi Kırgın Çiçekler izleyicilerini de büyük sevince boğdu.

Bu arada Kırgın Çiçeklerin en sevilen karakterini canlandıran Gökçe Akyıldız google armalarında da ön plana çıktı. Binlerce kişi Gökçe Akyıldız ismini aradı ve hayat hikayesini okudu.

GÖKÇE AKYILDIZ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

GÖKÇE AKYILDIZ KİMDİR

GÖKÇE AKYILDIZ KİMDİR?


Gökçe Akyıldız 2002 yılından beri Tv dünyasının içinde yer almaktadır. Oyuncu pek çok dizi de yer almıştır. Oyuncunun yer aldığı diziler arasında Sırlar Dünyası / Sır Kapısı Çınaraltı Büyümüş de Küçülmüş Sahra dizisiBeşinci Boyut Zeynep Ezo Gelin Büyük Buluşma Parmaklıklar Ardında Gazi Kollama ve Fatih Harbiye adlı dizilerde yer almıştır.