Kurtlar Vadisi Pusu dizisi, heyecan dolu yeni bölümü ile dün akşam seyirciyle buluştu. Yeni bölümünde yine çok çarpıcı görüntülere sahne olan sevilen dizi, reytinglerde üst sıralarda yer almayı başardı.

STV KÖPEKLERE PARÇALATMIŞTI, POLAT'IN SAĞ KOLU OLDU

Şefkat Tepe dizisi kadrosundan olaylı bir şekilde çıkan Ertuğrul Şakar nam-ı diğer "Kordon Celil", Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin yeni bölümüyle ekranlara geri döndü.
Ertuğrul Şakar bundan böyle Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Polat Alemdar'ın sağ kolunu olarak yer alacak.

POLAT IŞİD İLE ÇATIŞTI

Polat Alemdar'ın IŞİD tarafından kaçırılan babasını kurtarmak adına IŞİD ile 2 kez çatışması, izleyicileri ekranlara kilitleyen sahnelerden oldu. Polat Alemdar'ı kaçırmak isterken Polat'ın hamlesiyle karşılaşan IŞİD'in planları suya düştü.

TÜRKLER'E KURULAN HAİN PUSU

Diğer yandan, 4 Türk askerine Ebola virüsü verip Yunanistan'da meydana bırakılmasının ardından "Türkler size oyun kurmaya çalışıyor, ülkenize Ebola virüsü yaymaya çalışıyor" şeklinde mesaj veren İngilizler, Yunanistan polisinin Siyah Sancak askerlerini vurmasının ardından planlarında başarılı oluyor.

IŞİD KADIN KAFASI KESTİ

İstedikleri ayetleri okumayan Ömer Baba'nın önünde kadın kafası kesen IŞİD, o anları kameraya kaydetti.

KARA ÖLDÜ, SOSYAL MEDYA YIKILDI

İngilizlerin ebola virüsü bulaştırmasının ardından serbest bıraktığı Kara ise, Siyah Sancak askerlerine İngilizlerin mikrobuyla ölmemek için kendisini vurma emri verdi. Kara'nın bu emrini yerine getirmek zorunda kalan askerlerin Kara'yı vurma anı sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, izleyicileri de ekran başına kilitledi.