Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Sağlık Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Filiz Taş'ın koordinesinde hazırlanan proje kapsamında, Ebelik Bölümü 4. sınıf öğrencileri, toplumda farkındalık oluşturmak için Esco FM'de yayınlanacak ”˜0-1 yaş arası bebek bakımı, aşılar ve yapılması gerekenler' konulu programa katılacak. 

Cumartesi günü 103.0 Esco FM'de 14:00 ve 16:00 arasında yayınlanacak programda Ebelik Bölümü son sınıf öğrencileri Yeter Karataş, Fatma Arıcak ve Ayşeğül Şahan bebek bakımı, aşılar ve yapılaması gerekenleri anlatacak.

Sosyal sorumluluk bilinciyle hareket eden üniversiteliler 0-1 yaş arası bebek bakımı, aşılar ve yapılması gerekenler hakkında bilgi verip dinleyicilerden gelen soruları cevaplayacaklar. Programı takip edenler canlı yayına katılarak veya mesaj atarak sorularını sorabilecek. 

Bebek bakımının, aşıların 0-1 yaş arası çocuklar için önemli olduğuna dikkat çeken duyarlı öğrenciler, vatandaşları Cumartesi günü 103.0 Esco FM'de 14:00 ve 16:00'da yayınlanacak programı dinlemeye davet etti.  (M. Serhat TOPALCA)