Kurtlar Vadisi Pusu son bölümüyle yine adından söz ettirmeyi başardı. Polat Alemdar'ın aylar sonra bir kez daha sahaya indiği dizide 17 Aralık'tan bugüne kadar yaşananlar iki saatlik bir bölümle özeklendi. Vadi ekibi hükümet cephesinde yer alarak, operasyonu darbe olarak nitelendirdi. Cemaate yönelik ağır eleştirilerin de yer aldığı dizide "Muhterem" olarak nitelendirilen Hocaefendi, örgütün lideri olarak gösterildi.

Kurtlar Vadisi Pusu'da cemaate yaylım ateş! 17 Aralık operasyonunu darbe olarak nitelendiren Polat, gerekli önlemlerin alınması için aylar sonra Vadi'ye indi.

CEMAATE AĞIR ELEŞTİRİ

Dizide 17 Aralık operasyonunun İsrail'in desteğiyle gerçekleştirildiği imaları sıkça yer aldı. Bu arada paralel yapının, devleti klonladığı ve sinir uçlarını tamamen uyuşturduğu iddia edildi. İşte o ilginç dialog;

"Çok safmışız, farkedemedik. Operasyon çok önceden planlanmış. Biz dışarıdan gelen operasyonlara odaklanırken, onlar çoktan içimizde yerleşmişler. Keşke sadece tapınakçılar olsa. Onları tanıyoruz, düşmanımız olduğunu biliyoruz. Tek kelimeyle devleti klonlamışlar"

SAVCI ÖZ'DE DİZİDE

Dizide gözlerden kaçmayan bir diğer detay ise soruşturmayı yürüten savcı oldu. Sosyal medyada karakterin, Savcı Zekeriya Öz'e benzediği belirtilirken, sanıkları telefon kayıtlarının üzerinden vurması dikkatlerden kaçmadı.