Kurtlar Vadisi Pusu'da heyecan her geçen gün daha da artarak devam ediyor. Geçen haftaki bölümde "terörist" ilan edilen ve gözaltına alınmak istenirken tüneldeki sığınağına saklanarak kurtulan Polat Alemdar pusuyu farkedecek ve bozacak.

Polat Alemdar, kendisine kurulan kirli komployu bozmaya kararlıdır. Bu uğurda tüm dostları ve kuşkusuz KGT ekibi yanındadır. Fakat bu kez, fedakarlıkları da büyük olacaktır.

Yeni planlarını hayata geçirirken Polat Alemdar, ekibi ve dostlarıyla görüşme halindedir. Tüm dünyaya servis edilen haberler hakkında basın toplantısı düzenleyen Brandon'ın unuttuğu bir şey vardır. O da bu haberlerin insanların vicdanlarında Polat Alemdar'ı mahkum etmeye yetmeyeceğidir!
Kurtlar Vadisi Pusu 236. Bölüm dün Polat'ın masaya yumruğunu vurduğu sahne ile final yaptı. Kurtlar Vadisi Pusu son bölümdeki bu sahne dizinin bundan sonrası için merak uyandırdı. 

Polisten kaçmayı başaran Polat Alemdar, ekibiyle birlikte toplanır. Öncesinde ise polisten kaçışı o kadar da kolay olmamıştır. Uzun bir kovalamacının ardından kendini kurtaran Polat Alemdar Kurtlar Vadisi Pusu izleyenlerini de şaşkına çevirir.

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümün final sahnesinde Polat Alemdar bu durumun böyle gitmeyeceğini çok net bir hareketle gösterir. Masaya yumruğunu vuran Polat'ın aklından neler geçmektedir?

Bu soruları cevabı Kurtlar Vadisi'nin bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde cevabını bulacak.