Masterchef Türkiye TV8 ekranlarında tüm heyecanıyla devam ederken 24 Ekim 2021 tarihinde yayınlanan eleme bölümünde kimin elendiği belli oldu. bu hafta mavi takımda Sergen, Hasan,  Pelin ve Rabia, kırmızı takımdan ise Dilara ve Emre eleme adayları olarak 6 kişilik ekipte yarıştı.

Eleme gecesinde yarışmacılar elenmemek için ayvanın ön planda olacağı yemekler yaptılar. Bu haftaya bilindiği gibi Sergen ve Dilara arasında yaşanan gerginlik damga vurmuştu. Sergen Dilara2ya hain yakıştırması yapmış, Dilara ve Dilara hayranları Sergen'e çok sert tepki göstermişti.

Masterchef te bu hafta elenen ismin kim olacağı çok merak ediliyor. Özellikle sosyal medyada yarışmacıların merak içerisinde bu sorunun cevabını bekliyorlar.

Bu hafta eleme gecesinde ayvayı çok iyi kullanarak yarışmada en az kalacak olan yarışmacılar kimler oldu ve kimler son üçe kalarak eleme için yarıştılar. işte tüm bu soruların cevapları haberimizde.

MASTERCHEF BU GECE KİM ELENDİ?

Eleme gecesinde ayvayı kullanarak en başarılı yemeği yapan ve en iyi tabağı çıkaran yarışmacı Sergen oldu. Hasan en iyi ikinci tabağı yaptı ve o da sergen gibi bir hafta daha kalmayı garantiledi. üçüncü en iyi tabağı ise Dilara yaptı ve o da bir hafta daha kalmayı garantiledi.

Eleme gecesinde Rabia, Emre ve Pelin son üçe kalarak elenmemek için mücadele ettiler. 

Son üçe kalan yarışmacılardan emre en iyi tabağı yaparak elenmekten kurtuldu.

Bu hafta Rabia ve Pelin son iki haftaya kaldı. Son hafta elenen yarışmacı Rabia oldu.

Rabia Mastercheff'ten elendi.