Mersin Haber Sitesi kanalmersin Mersin ve ilçelerinin nabzını tutmaya devam ediyor. Yaptığı son dakika haberler ile kısa zamanda ciddi bir okunma sayısına ulaşan kanalmersin Mersin merkezle birlikte ilçelerde de hızlı, doğru ve güvenilir haberler ile okuyucularına ulaşıyor.

Mersin Son Dakika Haber sitesi kanal mersin, Mersin Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Akdeniz, Mezitli, Toroslar, Yenişehir, Anamur, Aydıncık, Silifke, Mut, Erdemli, Tarsus, Gülnar, Çamlıyayla, Bozyazı gibi ilçelerden de asayiş, güncel, ekonomi, belediye hizmetleri, sağlık, spor haberleri sunmaya başladı.

Kanal Mersin Akdeniz'in incisi, her yıl milyonlarca turistin uğrak yeri olan Mersin'e yapılan hizmetlerle birlikte, şehrin sorunlarını da en doğru şekilde tespit ederek ilgililere bildirmeye devam ediyor. Bir yandan yapılan hizmetleri halka duyuran Kanal Mersin Haber diğer yandan da şehrin sorunlarının çözülmesi için halktan gelen şikayet ve önerileri haberleştirerek yetkililerin harekete geçmesini sağlıyor.

Mersin Haber Sitesi kanalmersin

Mersin Haberler sitesi Kanal Mersin Yönetim Kurulu Başkanı Furkan Çam sitemize yaptığı açıklamada "Kanal Mersin, tarafsız, özgür, doğru, halktan yana yaptığı haberlerle gündemi vatandaşlara sunacak. Doğru habercilikten, özgür düşünmekten ve halkın sorunlarını dile getirmekten asla vazgeçmeyeceğiz. Tarafsızlığımıza zarar verecek, gölge düşürecek bir tavır içine asla girmeyeceğiz. Kısa zamanda Mersin'in en büyük haber sitesi olacağımızı umuyorum" dedi.