MHP Isparta il teşkilatı, medyanın ulusalın ardından yerelde de ‘yandaşlık’ adına yaptıklarının üzüntü verici olduğunu açıkladı.

Süleyman Demirel Üniversitesi’nde (SDÜ) çalışan taşeron işçilerin seslerini duyurmak için MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz’ın, konuyu TBMM’ye taşıdığı ve bakan nezdinde çözmek için girişimlerde bulunduğu öğrenildi. Isparta’da yerel haber yapan bazı gazete ve internet sitelerinde ise konuyu AK Partili vekillerin çözüme kavuşturduğunu iddia etti.

Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan MHP Isparta İl Örgütü, Nevzat Korkmaz’ın girişimleri sonucu SDÜ’deki taşeron işçilerin sorunlarının çözüm noktasına geldiğine değinildi. Açıklamada, bazı yerel haber sitelerinde MHP Milletvekili Korkmaz’ın basın açıklamasının aynen kopyalanıp, AK Parti milletvekilleri tarafından çözüldüğü haberi yapıldığı söylendi.

İl örgütü, haber alma ve bilgilenme de halkın güvenmesi gereken bir organ olan basının ‘yandaşlık’ adına yaptıklarını ulusal bazda hayretle izlediklerini, yerelde de bu hale gelmiş olmasının da üzüntü verici olduğunu açıkladı. Haberleri çarptırılarak yapanlara ‘insaf artık’ diyen MHP Isparta teşkilatı açıklamasını şöyle tamamladı: “Milliyetçi Hareket Partisi'ne, il başkanlığına, milletvekilimiz Nevzat Korkmaz’a teşekkür etmek bu kadar mı zordur? Isparta kamuoyu emek hırsızlığının kimseye kar getirmeyeceğini gayet iyi bilmektedir. Gündeminde Isparta olmayanlar, Isparta’nın sorunları ile ilgilenenlere engel olmasınlar yeter.”