ASIM BAYRAM CİNAYETİNİN KATİL ZANLISINDAN ŞOK SÖZLER!

Müge Anlı canlı yayında Asım Bayram'ın katil zanlılarından Murat Güneş'in emniyet güçlerine verdiği ifadeyi açıkladı. 82 yaşındaki Asım Bayram cinayetinin katil zanlıları Murat Güneş ile Medeni öztaş'ın ifadeleri alınmaya devam ediyor. Şüpheli Ferluga Karatuğ'un da soruşturmasının devam ettiği cinayetle ilgili olmayan bir gerçek ortaya çıktı.

ASIM BAYRAM'IN OĞLUNUN ZOR ANLARI

Asım Bayram'ın oğlu Mevlüt Bayram, babasının cenazesini memleketi Isparta Şakirkaraağaç Salur Köyü'ne götürmek için yola çıktı. 82 yaşındaki Asım Bayram bugün, Cuma namazına müteakip cenaze namazı kılınacak.

İçi buruk evlat Mevlüt Bayram, babasının ölümü için her ne kadar üzgün olsa da en azından bir mezarı olacağı için içinde buruk bir mutluluk olduğunu belirtti. Vahşi cinayete kurban giden Asım Bayram'ın katil zanlıları Murat Güneş ile Medeni Öztaş, polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandıktan sonra her şeyi itiraf etti.

Müge Anlı, Murat Güneş'in daha önce bir başka cinayetten cezaevinde yattığını ancak bu cinayet kendi konusunun dışında olduğu için canlı yayında ele almadığını ifade etti.

Emniyet ekiplerinin sorularına yanıt veren katil zanlısı Murat Güneş, Asım Bayram'dan önce işlediği cinayete cevap verirken kan donduran gerçek ortaya çıktı.

ÜNLÜ İSİM MURAT GÜNEŞ'İ KİRALIK KATİL OLARAK TUTTU

Sorgusu devam eden Murat Güneş, 10 yıl önce 12 milyon dolar için kiralık katil olarak cinayet işlediğini belirtti. Üstelik bu cinayetin azmettiricisinin, Türkiye'nin yakından tanıdığı bir ünlü isim olduğunu iddia etti.

Murat Güneş, 12 milyon dolar için işlediği cinayetin ardından para alamadığını, kendisini saf dışı bıraktıklarını öne sürdü. Bu cinayet ile ilgili birden fazla aracının ismini emniyet ekiplerine veren Murat Güneş'in konuyla ilgili başka bir çarpıcı iddiada da bulundu.

"FETÖ CİNAYETİ HASIRALTI ETTİ!"

15 Mart Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında Müge Anlı, Murat Güneş'in, "Biliyorsunuz, o dönem yargının bir kısmını ele geçiren terörist güçler vardı. Ben bunu o dönem de anlattım savcıya ama savcı benim bu anlattıklarımı hasıraltı etti." iddiasıyla FETÖ'nün de işin içinde olduğunu belirtti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının avukatı Rahmi Özkan, Murat Güneş'in savcı için çok çirkin bir iddiada bulunduğunu söylemesi üzerine Müge Anlı o savcının şuanda tutuklu olduğunu belirtti.