Serap Paköz kimdir? TV8'de yayınlanan "Gerçeğin Peşinde" programı ile ATV'nin sevilen programcısı Müge Anlı'ya rakip çıkan Serap Paköz kaç yaşında, güzel sunucu Serap Paköz evli mi, Serap Paköz'ün çocuğu var mı, eşi kim? Serap Paköz'ün çok özel fotoğrafları ve sosyal medya hesapları haberimizde.

TV8, Türkiye'de kayıpları bulması ve suçluları yakalamasıyla ünlenen ve milyonların sevgilisi haline gelen Müge Anlı'ya rakip olarak Serap Paköz'ü çıkardı. Serap Paköz, Müge Anlı'nın "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programının karşısına aynı formattaki "Gerçeğin Peşinde" programı ile çıktı.Sosyal medyada pek çok kişi ise Paköz'ün Anlı'yı taklit etmeye çalıştığını iddia ediyor.

Son programında 11 yıldır çözülemeyen çifte cinayeti, Tuğçe ve Büşra cinayetini çözerek sükse yapan Serap Paköz Kimdir?

Serap Ezgü (Paköz) kimdir?

Serap Paköz'ün aslında diğer soyadını söylersek çoğu kişi "ha o mu" diyecektir eminiz. Ezgü... 15 Haziran 1965 tarihinde Ankara’da doğan Sümer Ezgü Karadeniz kökenlidir. İlkokul, ortaokul ve liseyi Ankara’da okuduktan sonra  Adana, Çukurova Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi’nden mezun olmuştur.

Daha öğrenciyken TRT’nin açmış olduğu sınavı kazanarak spikerlik yapmaya başlayan Sümer Ezgü, 982 yılında TRT Trabzon ve Van radyolarında görev yaptı. 1986 yılında Ankara Radyosu ve Ankara televizyonlarında görev yaptı.

Serap Ezgü 1995 yılında Sümer Ezgü ile birlikte TRT televizyonuna hazırladıkları Ankara Rüzgarı isimli program magazin Gazetecileri Derneğinin Tüm Kanalların En İyi Müzik Eğlence Programı ödülüne layık görüldü.

SERAP EZGÜ PAKÖZ FOTOĞRAFLARI

Serap Ezgü Paköz Frikik

1997 yılında Kanal D televizyonuna geçti. 2,5 yıl sonra Kanal 6’ya sonra da ATV’de çalıştı. Daha sonra TGRT'ye geçti. Sabah Haberleri, Kadının Sesi ve Sizin Sesiniz isimli kadın programlarını hazırlayıp sundu.

2005 yılında Show TV'de “Biz bize” programı'nı hazırlayıp sundu. 2009 yılında star TV'de “Suç ve Ceza” programı'nı hazırlayıp sundu. 2012 yılında ATV'de “Yeniden Başlayalım” programını hazırlayıp sundu. 2013'te FOX'ta “Yeni Bir Umut” programı'nı hazırlayıp sunmuştur.

Televizyonlarda yaptığı kadın programlarıyla adından söz ettirdi.

MÜGE ANLI'NIN ÇOK ÖZEL FOTOĞRAFLARI

Müge Anlı Frikik

2007 yılında, Show TV'de yayınlanan sunuculuklarını Zeynep Tokuş ve Behzat Uygur’un yaptıkları “Şarkı Söylemek Lazım” Yarışma programında Hakan Aysev koçluğunda yarıştı.

Serap Ezgü, 1987 yılında şarkıcı Sümer Ezgü ile evlendi. 1999 yılında boşandılar. Ceren (d.1988) adında bir kız çocuğu vardır.

Serap Ezgü, boşandıktan sonra da Ezgü soyadını kullanmaya devam etti. Bir müddet sonra 2004 yılında Sümer Ezgü itiraz edince kızlık soyadı olan “Paköz” soyadını aldı.

Serap Ezgü, 9 Kasım 2001 yılında tarihinde Vatan Gazetesi Yazı işleri Müdürü Atilla Güner ile evlendi. 8 Ocak 2007 tarihinde boşandı. Eşinden ayrıldıktan sonra Bodrum' da bir köye yerleşti. Kendisi gibi bir televizyoncu olan Cem Hamuloğlu’yla beraber yaşamaktadır.

Serap Paköz mü Müge Anlı mı

Acun Ilıcalı'nın Müge Anlı'ya rakip olarak çıkardığı Serap Paköz ilk başlarda ulaştığı reyting rakamlarını Müge Anlı'nın programının başlamasıyla birlikte kaybetti. Müge Anlı, güzelliği, zarafeti, tecrübesi ve olayları çözmedeki mahareti ile bu tarz programlarda rakiplerine karşı her zaman üstün olacak gibi görünüyor.