Show Tv Yayın akışı içinde yer alan Bizans Oyunları bu gece izleyenleri kahkahaya doyuracak. Bizans Oyunları filminin yönetmeni kimdir? Bizans Oyunları oyuncu kadrosunda hangi ünlü isimler var? Bizans Oyunları filminin konusu ve öneli detaylar haberimizde.

HİKAYE & KÜNYE
Güney Amerika’nın sıcağından ve Rio Karnavalı’nın gürültüsünden kendilerine gına gelen Mayalar, tası tarağı toplayıp taşının toprağının altın olduğunu duydukları Anadolu’ya göç edip Bağcılar civarına yerleşirler. Yeni yerleştikleri bu bereketli topraklarda Türk boyları ile kaynaşarak Güney Amerika’nın tekniğini Anadolu’nun kültürüyle birleştiren Mayalar, zamanla bilimde, sanatta, teknolojide ve Sudoku’da gösterdikleri üstün başarı ile komşuları olan Bizans’ın dikkatini ve nefretini üzerlerine çekmekten kurtulamazlar. Her ne kadar Bizans’ın dost canlısı ve barışsever Kralı 3. Klitor gerçek bir Maya hayranı olsa da, karısı 5. Klitorya ve kardeşi Muhteris, Mayalar’ın yükselişini durdurmak için ortalama bir televizyon dizisinin bir sezonunda rastlanacak entrikayı birleştirip haince bir plan yaparlar. Plana göre Klitorya ve kayınçosu Muhteris, önce Klitor’u ortadan kaldıracak, ardından da Mayaların bütün kadınlarını kaçırıp Bizans zindanlarına atacaktır. Bu şekilde Bizanslılar Maya kadınlarıyla soylarını ıslah ederken Bizans erkekleri de “yalnızlık Allah’a mahsus” deyip çevre kabilelerin düşük profilli kadınlarıyla birleşecek ve Mayalar’ın kusursuz genleri zamanla sıradan DNA’lara dönüşecektir.

İlk film olan Kahpe Bizans 2000 yılında vizyona girmiş ve izlenme rekorları kırmıştır. Aradan 15 yıl geçtikten sonra gelen ikinci filminde senaryoyu yine Gani Müjde kaleme almış. Filmin başrollerinde Gürkan Uygun, Tolgahan Sayışman, Gonca Vuslateri, Ünal Yeter, Murat Dalkılıç ve Tuvana Türkay var, oyuncu kadrosundaki diğer isimler ise şöyle Nazmi Kırık, Altuğ Yücel, Ebru Aykaç, Hazal Şenel, Özge İnce, Ömür Özdemir, Anıl Altınöz, Oğuzhan Uğur, Caner Erdem, Tahsin Hasoğlu.



SHOW TV 24 EYLÜL 2016 YAYIN AKIŞI


06:30 Funda
 
08:15 En Komik An - Tekrar
 
10:00 Cumartesi Sürprizi - Canlı
 
13:00 Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu - Yeni Bölüm
 
14:00 Aşk Laftan Anlamaz - Tekrar
 
18:45 Show Haber -  

20:00 Çarkıfelek - Yeni Bölüm
 
21:30 Bizans Oyunları - TV'de İlk
 
23:30 İçerde - Tekrar
 
01:30 Bizans Oyunları
 
03:30 Gülümse Yeter - Tekrar
 
05:45 Funda