Özel Çağlayan Ufuk Eğitim Kurumları, her yıl olduğu gibi bu yılda Muş’ta görev yapan gazetecilerle kahvaltıda buluştu.

Özel Çağlayan Ufuk Koleji Müdürü Cengiz Karakuş, gazetecilerin toplumu aydınlatmak ve haberlerden haberdar etme adına önemli bir görevi üstlendiğini belirterek, “Bu zorlu görevde hepinize başarılar ve kolaylıklar diliyoruz” dedi.
“ZOR BİR GÖREVİ İFA EDİYORSUNUZ”
Kahvaltı sonrası bir açıklama yapan Özel Çağlayan Ufuk Koleji Müdürü Cengiz Karakuş, Gazeteciler her gün yaşamda olan olayları takip ederek kamuoyunu bilgilendirerek zor bir görevi yerine getirmekte olduğunu ifade ederek şunları söyledi: “Bu görevlerini yaparken de olumsuzlukları gündeme taşıyarak bir anlamda toplumu denetleme görevi de yapmaktadırlar. Böylece, kanun dışı iş ve işlemlerde bulunan veya bulunmaya tenezzül edenler kendilerine çeki düzen vererek olumsuzluk daha yapılmadan önlenmektedir. Böylesine zorlu görevde zaman ayırıp programımıza teşrif ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz.”
“MUŞ ADINI TÜRKİYE’YE DUYURMAK İÇİN ÇABA GÖSTERİYORUZ”
Özel Çağlayan Ufuk Eğitim Kurumları olarak eğitime bir şeyler kazandırmaya gayretle çalıştıklarını kaydeden Karakuş, “Kendi kurumumuz adına eğitime iyi bir şeyler kazandırmaya çalışıyoruz. Günün teknolojisine uygun şekilde çalışmalar yapıyoruz. Başarılarımız artarak devam ediyor. Kaliteden ödün vermiyoruz. İnşallah Muş adını Türkiye’ye duyurmak için çaba gösteriyoruz” dedi.
Erken kayıtlarının başladığını vurgulayan Karakuş, “erken kayıt yaptıran öğrencilere çekilişle bisiklet, tablet bilgisayar, uzaktan kumandalı helikopter, uzaktan kumandalı araba, scooter ve daha birçok hediye veriliyor. Bunlarla birlikte özellikle öğrencilere eğitimi sevdirmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.