Bugün Gazetesi'nin kayyuma devredilmesine karşı çıkan gazete çalışanları "Özgür Bugün" isimli ikinci bir gazete çıkardı.
Koza İpek Holding’in sahibi Akın İpek’in Twitter hesabından paylaştığı‘Özgür Bugün’ gazetesinin manşeti ‘Kayyum Kıyımı.’ Haberde kayyum Hasan Ölçer’in dün yazıişleri ekibiyle yaptığı toplantıda “Rezalet gazete yapmışsınız” deyip manşeti savunanları işten attığı diyaloga yer verildi.

İpek’in paylaştığı diğer sekiz sayfada da, yazıişlerindeki kayyum toplantısının detayları, ‘el koyma’ kararına hukukçuların ve sivil örgütlerinin tepkileri, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, MHP’li Oktay Vural’ın açıklamaları bulunuyor.

Özgür Bugün'ün manşeti şu şekilde:

Özgür Bugün Gazetesi
İpek Koza Grubu içerisinde yer alan Bugün Gazetesi'ne kayyum atanmasının ardından görevden uzaklaştırılan Bugun Gazetesi Genel Yayın yönetmeni Erhan Başyurt, gece yarısı Özgür Bugün gazetesini internet üzerinden yayınladı.

"Özgür Bugün" Gazeteniz www.ozgurbugun.com 'da

İpek Koza Grubu'nun şirketlerine kayyum atamaları yapılmasının ardından görevden alınan Bugün Gazetesi Genel Yayın yönetmeni Erhan Başyurt, sosyal medya hasabından Özgür Bugün Gazetesi adı ile 30 Ekim tarihli bir çalışma yayınladı. Erhan Başyurt "Gecenin Sürprizi www.ozgurbugun.com Gerçeği bu demek ki. Çok güzel olmuş" sözleri ile Bugün okurları ile yeni çalışmayı paylaştı.