Fi yeni sezona Çi olarak devam edecek. Fi dizisi 2. yeni sezon ne zaman başlayacak? Merakla beklenen Çİ izleyiciyi ekrana kilitlemeye hazırlanıyor. Fi Çi adlı dizi hangi kanalda yayınlanacak? Yeni oyuncuları kimler? sorularının yanıtları ve yeni gelişmeleri bu haberimizde sizler için derledik. Yönetmenliğini Mert Baykal’ın yaptığı  Fi izleyicileri için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Fi dizisi 2. sezona Çi adıyla devam edecek. İlk sezonu 12 bölüm yayınlanan Fi dizisinin merakla beklenen ikinci sezon fragmanı yayınlandı. Çi adıyla karşımıza çıkacak Fi'nin yeni sezonunda işler tersine dönüyor. Yayınlanan yeni sezon fragmanında aşkı uğruna her şeyini feda etmeye hazır olan Can Manay ile Duru'nun sevgili olduğu, Duru'dan ayrılan Deniz'in ise bitik olduğu görülüyor. Türkiye'nin en çok takip edilen dizisi arasında yer alan Fİ dizisinde başrolleri Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Berrak Tüzünataç, Büşra Develi ve Mehmet Günsür paylaşıyor. Fi'nin yayın tarihi değişti. Artık Perşembe günleri izleyicilerle buluşacak. İşte Fi Çi yeni sezon fragmanı ve oyuncu kadrosuyla haberimizde…

Nehir Erdoğan Fi dizisinin 2. yeni sezon Çi fragmanı yayınlandı. Fragmanın sürprizi ise Nehir Erdoğan oldu. 37 yaşındaki oyuncu puhutv'de yayınlanacak dizide Roma’daki bir cafe işletmecisi rolüne hayat verecek.

Fİ DİZİSİNE NEHİR ERDOĞAN KATILDI

Bir dönem peş peşe sinema filmleri ve diziler çeken, en aranılan oyuncuların başında gelen Erdoğan, Fransa'ya yerleşip kendini unutturmuştu. Bu sırada görüntü yönetmeni Ahmet Sesigürgil ile evlenip boşanan Erdoğan, Fi dizisiyle dönüş yapmaya hazırlanıyor.

Güzel oyuncu yeni sezon ilk bölümü 9 Kasım'da ekrana gelecek olan internetin fenomen dizisinde Roma'daki bir cafe işletmecisi rolüne hayat verecek. Erdoğan dizide konuk oyuncu olarak değil, kilit bir rolle seyirci karşısında olacak.

Fİ, YENİ SEZONDA Çİ ADIYLA EKRANLARDA

Başrollerinde Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç, Büşra Develi ve Osman Sonat gibi isimlerin yer aldığı Fi dizisi, yeni sezonda Çi adıyla izleyicisinin karşısına çıkacak. Azra Kohen'in Fi, Çi, Pi üçlemesinden esinlenilerek izleyicilerle buluşan Fi dizisi bilindiği üzere 12. bölümüyle sezon finali yapmış ve ara vermişti. Dizinin yeni sezon fragmanları yayınlandı ve yeni sezon tarihi de belli oldu. Öte yandan Fi dizisinin yeni sezonda Çi adıyla ekrana geleceği de duyuruldu.

Fİ Çİ YENİ SEZON 1.FRAGMANI İZLE