TV8 Yan Ekran uygulması izleyicilerin TV8 kanalının yayınlarına daha etkin bir şekilde katılmaları için geliştirilmiş bir uygulamadır.

TV8 Yan Ekran nasıl kullanılır?

1.TV8 Yan Ekran uygulamasına sosyal medya hesabınız ile giriş yapın.

2.Yayın saatinde uygulamayı açık tutun.

3.Yayın içeriğine göre yorum, anket, oy kullanma gibi fonksiyonlar kendiliğinden aktif olacaktır.

TV8 Yan Ekran uygulaması tamamen ücretsizdir.

TV8 Yan Ekran uygulamasına Facebook ya da Twitter hesaplarınızı kullanarak üye olabilirsiniz.Üye olmak istediğiniz hesabı uygulama ana ekranından seçtikten sonra erişim için “İZİN VER” simgesine dokunmanız yeterli.

Android ve İOS işletim sistemlerini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip faydalanabileceğiniz bir uygulama olan TV8 Yan Ekran, TV8 yayınlarına katılım şansını parmaklarımızın ucuna getiriyor. 

TV8 Yan Ekran İndir

İos Cihaza TV8 Yan Ekran Uygulamasını İndirmek İçin Tıklayınız

Android Cihaza TV8 Yan Ekran Uygulamasını İndirmek İçin Tıklayınız

TV8 Yan Ekran uygulaması ile TV8 yayınlarınızda dikkatinizi çeken ve sizde merak uyandıran konuları da soru olarak hazırlayabilir ve yayın ekibine sunabilirsiniz. Bunun yanısıra yayınların çekimi sırasında yakalanmış özel kamera arkası görüntüleri uygulama üzerinden kullanıcılara sunuluyor.

TV8 Yan Ekran kullanarak TV8 yayınlarına katılabilme ve özel ödüllere sahip olabilme imkanına erişebiliyor, anketlere katılarak oy verebiliyor ve anket sonuçlarını görüntüleyebiliyorsunuz. Uygulamaya Facebook veya Twitter hesabınız üzerinden giriş yapabilirsiniz.

TV8 kanalının yeni uygulaması Yan Ekran ile artık sevdiğiniz programlara daha çok dahil olabilirsiniz. TV8 Yan Ekran uygulaması sayesinde yarışmalarda jüri olarak oy kullanabilir yarışmacıların kaderini belirleyebilirsiniz. Yorumlarınız ile programların gidişatına yön verebilir, anketlere katılabilirsiniz.

TV8'de birçok eğlenceli yarışma programı ve seyirci yorumlarına dayalı programlar yayınlanıyor. Bu yarışmalarda ve programlarda TV8 seyircilerinin verdiği oylar yarışma sonucunu belirliyor veya seyirci yorumları program gidişatını belirleyebiliyor. İşte bu oy verme ve yorum yapma işini TV8 Yan Ekran uygulaması üzerinden yapabiliyorsunuz. 

Bu eğlenceli yarışmalardan biri de her pazartesi, salı ve çarşamba saat 20:00'da canlı yayınlanan Rising Star Türkiye yarışması.

RİSİNG STAR TÜRKİYE

RİSİNG STAR TÜRKİYE

"Rising Star Türkiye" Pazartesi-Salı-Çarşamba günleri canlı yayınla TV8 ekranlarında sizlerle buluşuyor...

Dev jüride Gülben Ergen, Demet Akalın, Mustafa Sandal, Fuat Güner ve sunucu Öykü Serter görev alıyor.

Büyük ilgi gören TV8 Yan Ekran uygulamasıyla izleyenlerin de birer jüri üyesi olduğu “Rising Star Türkiye” 19 Ağustos Çarşamba günü de canlı yayınla ekranda olacak.

Şimdi sıra hem jüride hem de izleyicilerde.

Bakalım gelecek hafta hangi yarışmacılar ve hangi şarkılar jüriden ve izleyenlerden yeterli oyu alarak dev led ekranı kaldırmayı başaracak?

TV8 yan ekran uygulamasıyla yayınlarımıza anında katılım fırsatını izleyicilerimize sunuyoruz! Artık TV8 dünyası mobil cihazınız aracılığıyla parmaklarınızın ucunda…
İşte TV8 yan ekran uygulamasıyla elde edeceğiniz muhteşem ayrıcalıklar;

*Yarışmalarda jüri olup, vereceğiniz oylarla favori yarışmacılarınızı birinciliğe taşıyın

*Yorumlarınızla programların gidişatına yön verin, merak ettiklerinizi sorun

*Anketlerde oy kullanın, sonuçları anında öğrenin

*Hiçbir yerde izleyemeyeceğiniz kamera arkası görüntülerini ve çok özel fotoğrafları görün

*Program çekimlerine konuk veya ziyaretçi olma, sürpriz ödüller kazanma fırsatı elde edin

TV8 yan ekran uygulamasının ayrıcalıklarla dolu dünyasına katılmak için hemen Facebook veya

Twitter hesabınızla giriş yapıp, TV8 yayınlarını takip edin!

TV8 ÜYE OLMAK İÇİN VE RİSİNG STAR TÜRKİYE OY VERMEK İÇİN  TIKLAYINIZ