2016 SURVİVOR KADROSU

Fenerbahçe'nin eski kaptanı Alex de Souza survivor 2016'da yarışması bekleniyor. Şeref meselesi dizisi bittikten sonra Amerika'ya giden ünlü oyuncu Kerem Bursin'nin de Survivor 2016'da yarışması bekleniyor. Bu Tarz Benim yarışması ile adını duyuran Ayşegül Melisa Doğan Survivor 2016'da yarışacak. Sunucu ve oyuncu Dilara Gönder, Ünlü Sanatçı Gökhan Tepe, Ütopya'da yarışmacı olan İnci Satır, Ünlü Oyuncu Kenan Emirzalıoğlu benzerliğiyle dikkatleri çeken İsmail, Seda sayan ile Sinan Engin'in oğulları Oğulcan Engin, Şarkıcı Özgün, bir çok dizide oynayan Güzel Oyuncu Selin Şekerci, Türkiye'yi temsilen Güney Kore'de gerçekleşen Uluslararası Erkek Güzellik Yarışması Manhunt International'da dünya birincisi seçilen Tolgahan Sayışman, Güzel Anadolu Efes'in pon pon kızlarından biri olan Tuğba İldiz, Şeref Meselesi'ndeki performansıyla adından söz ettiren Yasemin Allen'de Survivor yeni sezonunda yer alması beklenen diğer isimler.

Fenerbahçe'nin eski kaptanı Alex de Souza Survivor 2016'da yarışması bekleniyor...İSMAİL FİLİZ

İsmail Filiz 1980 Çankırı doğumludur. İsmail Filiz boyu 1.90 m. kilosu 78 kg. saç rengi siyah göz rengi ise kahverengidir. Başkent Üniversitesi mezunudur.

Babası AKP Ankara Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Filiz’dir. Babası aynı zamanda inşaat şirketi ve benzin istasyonu sahibidir. İsmail Filiz 2009 yılında Ezel dizisinde Ömer karakterini canlandırmıştır. Bu dizide rol alması Kenan İmirzalıoğlu’na benzerliği sayesinde olmuştur. Bu dizinin ardında 2011 yılında Anadolu Kartalları sinema filminde Tunç Sözeri karakterini oynamıştır. 2014 yılında Paşa Gönlüm adlı dizide başrol oynamıştır. Yine 2014 yılında Ezra dizisinde Çahangir Hüseyinov karakterini canlandırmıştır. Bu dizide Rüveyda Öksüz ve Yusuf Çim ile birlikte başrolü paylaşmışlardır.

Sempatik oyuncu Selin Şekerci

Selin Şekerci, 01 Haziran 1988 tarihinde İzmir'in Karşıyaka ilçesinde doğmuş, oyuncudur. İzmir Devlet Tiyatrosunu bitiren oyuncu, ayrıca; Tariş Zeytinyağı, Turkcell ve Panda Hazlı ve Öfkeli reklam filmlerinde de oynamıştır.

Selin Şekerci'nin boyu 1 metre 68 santim (1.68 cm), kilosu 50 kg ve yaşı 26 dır. Selin'in göz rengi siyah ve saç rengide açık kahvedir.

Selin Şekerci'nin rol aldığı dizi filmler şunlardır;

- (2014) Kaçak Gelinler - Şebnem Gürsoy

- (2012) Benim İçin Üzülme - Irmak

- (2011) Leyla ile Mecnun - Şekerpare

- (2011) İzmir Çetesi - Mira

- (2008) Melekler Korusun - Özgür Çelikli

- (2007) Kavak Yelleri - Feyza

- (2006) Sağır Oda

Selin Şekerci'nin rol aldığı sinema filmleri şunlardır;

- (2011) Ay Büyürken Uyuyamam - Leyla

ANNA BABKOVA
2006’da Kenan İmirzalıoğlu ile oynadığı “Son Osmanlı Yandım Ali” filmiyle adını duyuran Ukrayna’da 2005’de güzellik kraliçesi Anna Babkova...

Anna'nın babası (elektrik mühendisi) ve annesi (koro yönetmeni) Ukrayna'ya Kafkasya'dan göç ettiler. Anna beş yaşında annesinin yönlendirmesi ile müzik eğitim almaya başladı. Anna'nın ilk profesyonel fotoğrafları 17 yaşındayken çekildi, böylece o anda kendisini TV'de oyuncu olarak göstermeye başladı. 2006 yılında Anna Türkiye'ye gelme teklifi aldı ve Son Osmanlı Yandım Ali filmi, televizyon programları ve birçok reklám projeleri oldu. Ukrayna’da Uluslararası İlişkiler okuyan ve 4 dil bilen Anna Babkova, Ukrayna'da 2005 yılının güzellik kraliçesidir. Anna Babkova bir süredir Milano’da modellik yaptı. 2006'da Türkiye'de gösterime giren başrolünü Kenan İmirzalıoğlu'nun oynadığı Son Osmanlı Yandım Ali adlı filmde rol almış olup filmden sonra Türkiye'de çalışma izninin olmadığı anlaşılınca 1 sene boyunca yurda girişi yasaklandı, sınırdışı edildi ve ülkesine gönderildi. Babkova buna tepki göstererek bir daha Türkiye'ye dönmeyeceğini belirtmiştir. Son Osmanlı yandım Ali filminde Kenan İmirzalığolu ile rol yapmadıklarını ve gerçek seviştiklerini itiraf etmiştir.

DİLARA GÖNDER
Sunucu ve oyuncu Dilara Gönder...

Dilara Gönder 17 Haziran 1983 yılında Herrenberg Almanya’da doğdu. Babasının işi nedeniyle 6 yaşına kadar Almanya’da yaşadı. Ailesi ile Türkiye’ye dönüş yaptı, İzmir’e yerleşti. Liseyi İzmir Bornova Anadolu Lisesinde okudu. Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü mezunu. Solfej dersleri alan Gönder, keman çalıyor, resim yapıyor aynı zamanda Lisanslı atletizmci ve masa tenisi sporcusu. Dilara Gönder 2004’te 2.sınıf öğrencisiyken hem tecrübe kazanmak hem de iş hayatına atılmak için FB TV’ de Musıc Box isimli programla sunuculuk hayatına başladı. 2005’in sonunda haber okudu. Lig TV’de 2,5 yıl çalıştıktan sonra TRT’de Formula 1’e geçti. F1 2010 sezonunun başından itibaren başarılı röportajlar gerçekleştiren Dilara Gönder, Dilara Gönder ile Yeter ki İste programını sunuyor.

İBRAHİM YATTARA
Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından İbrahim Yattara'nın Survivor'da olacağını açıkladı. 2003 yılında Trabzonspor'a transfer olan ve yıllarca Türkiye'de top koşturan İbrahim Yattara, ülkemizde iz bırakan yabancı futbolculardan biri olmuştu. Gineli futbolcu şimdi yeşil sahaların ardından zorlu Survivor parkurlarında gücünü gösterecek.


1980 doğumlu olan Gineli Ibrahim Yattara'nın ismini futbolseverler 2003 yılında Trabzonspor'a transfer olmasıyla duydu. Futbola ülkesi Gine takımlarından San Garedi'nin altyapısında başladı. 1998'de aynı kulüpte profesyonel oldu.

Bir yıldan kısa süre Athlético de Coléah'ta top koşturan Yattara, 2000'de Belçika ekiplerinden Royal Antwerp ile anlaştı. 2003 yılında kariyerinin büyük bir kısmını teşkil eden Trabzonspor'a 400 bin dolar karşılığında transfer oldu. Trabzonspor kariyerinde inişli çıkışlı dönemler yaşayan Yattara, Trabzonspor kariyerinde iki Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı. Kulüp tarihinin en önemli yabancı oyuncularından biri olan Yattara, 187 maçta oynadı.

2010-2011 sezonunun sonunda takımdan ayrılan futbolcu, Suudi Arabistan'da Al Shabab'ın yolunu tuttu. Burada 1 sezon top oynayan Yattara, tekrar Türkiye'ye döndü ve Mersin İdmanyurdu'na transfer oldu. Sakatlıklarla boğuşan Gineli yıldız Güney ekibinde sadece 4 maçta forma giydi Türkiye'de beş yıldan fazla zaman geçiren Yattara, Türk vatandaşlığı için başvurma hakkı kazandı ve başvuruda bulundu. Önceleri başvurusu kabul edilmese de 29 Ekim 2010'da resmen Türk vatandaşı oldu.


ŞARKICI ÖZGÜN

2001 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Viyola Bölümü'nden mezun oldu. Sözleşmeli müzisyen olarak Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nda çalıştı.

Özgün'ün "Elveda" adlı ilk albümü Kasım 2005'de yayınlandı. İlk klibini "Elveda" şarkısına çekti ve bu albümden sırasıyla Şeytan, Yanarım, Kandırman Lazım, Günahkar ve Aşk Çiçeği isimli şarkılarına klip çekti. Özgün'ün "Nöbetçi Aşık" adlı ikinci albümü, 20 Haziran 2007 tarihinde yayınlandı.Özgün'ün ikinci albümünün çıkış parçası olan "Kıvırır", 23 Haziran 2007'de yayınlandı.İkinci klibi ise "Acıyı çeken anlar", 27 Ağustos 2007 tarihinde yayınlandı.Üçüncü klibi ise "Yalnızlık", 21 Kasım 2007 tarihinde yayınlandı.Özgün'ün ikinci albümünün son klibi ise "Kıpır Kıpır", 21 Nisan 2008 tarihinde yayınlandı.Özgün vatani görevini(askerlik) 331.Kısa Dönem olarak Aralık 2009'da başlayıp Mayıs 2010'da tamamlamıştır.

Askerlik dönüşü Yeni isimli single çalışmasını Avrupa Müzik etiketiyle yayınlayan Özgün, klip çektiği İstiklal adlı şarkısıyla 2010 yazının en çok dinlenilen şarkıları arasında yer aldı (Nielsen verilerine göre). 2010 sonbaharında ise Toz adlı şarkısına klip çekti. 2011 yazı için hazırladığı dijital single çalışmasında ise klip çektiği Sadece Arkadaşız şarkısı ile radyolar ve müzik Tv'lerinde en çok çalınan şarkılar sıralamasında 2. sıraya kadar (Nielsen verilerine göre) yükseldi. 2012 yılı Temmuz ayında Nida Karaçar ile evlenmiştir.

Ünlü oyuncudan Survivor açıklaması!


Ünlü oyuncu, 'Survivor 2016'da yarışacağı iddialarına, sosyal medya aracılığıyla cevap vererek "Bu haberler asılsızdır." dedi.

' Melekler Korusun' dizisi ile ünlenen oyuncu Selin Şekerci'nin Survivor 2016'da yarışacağı iddia edilmişti.


"ARTIK BİR DURUN"

Şekerci, hakkında çıkan haberlere Twitter'dan cevap verdi: Ünlü oyuncu sayfasına "Survivor'a katılacağım bilgisi tamamen asılsızdır. Öyle bir konuşma bile geçmemişken sürekli bunu okuyorum ve bu soruluyor. Artık bir durun:)"


Survivor kadrosuna sürpriz isim


2006’da Kenan İmirzalıoğlu ile oynadığı “Son Osmanlı Yandım Ali” filmiyle adını duyuran Anna Babkova Survivor'a katılıyor..

2006’da Kenan İmirzalıoğlu ile oynadığı “Son Osmanlı Yandım Ali” filmiyle adını duyuran Anna Babkova tatil için Bodrum’a geldi. By Pablo Otel’in havuzunda görüntülenen Babkova'nın Survivor yarışmasından aldığı teklif üzerine ülkemize geldiği öğrenildi.

Acun, Eski Survivor Yarışmacısı Akın Saatçi'nin Nikah Şahidi Oldu

En son "Survivor" yarışmasıyla adından söz ettiren Saatçi'nin nikah şahitliğini Acun Ilıcalı yaptı. Acun'un düğünde bile spor giyinmesi dikkatlerden kaçmadı.

Azra Akın'ın eski sevgilisi Akın Saatçi, önceki gün Beşiktaş Evlendirme Dairesi'nde Yağmur Yıldırım'la nikah masasına oturdu.

Alexsandro de Souza kısaca Alex... Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Ale, 14 Eylül 1977'de Brezilya'daki Paraná eyaletinin başkenti Curitiba'da dünyaya geldi.

Alexsandro de Souza kısaca Alex... Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Ale, 14 Eylül 1977'de Brezilya'daki Paraná eyaletinin başkenti Curitiba'da dünyaya geldi.

Profesyonel futbol kariyerine 1995 yılında Brezilya Série A takımlarından Coritiba'da başladı. 2 sene boyunca burada forma giyen Alex, kariyerini 1997 yılından itibaren aynı ligin takımlarından olan Palmeiras'ta devam ettirdi. Brezilya Millî Takımı'ndaki ilk maçını 23 Eylül 1998 yılında Yugoslavya'ya karşı oynadı. 2000 ile 2001 yılları arasında önce Flamengo sonra Cruzeiro takımlarına gittikten sonra tekrar Palmeiras'a döndü. 2001 yılının temmuz ayında Parma'ya 8 milyon € karşılığında transfer oldu. Burada 5 maç oynadı, takımına ısınmakta zorluk çekti ve Cruzeiro'ya geri döndü. 20 Haziran 2004 tarihinde 5 milyon € karşılığında Fenerbahçe'ye transfer oldu. Fenerbahçe'de geçirdiği 8 yılda 3 Süper Lig Şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası, 2 Süper Kupa sevinci yaşayan Alex, 2 kez de gol kralı oldu, 2007-2008 sezonu Şampiyonlar Ligi asist kralı olan Alex, Türkiye Ligi'nde 100'ler kulübü, Asist Krallıkları vs. gibi birçok kişisel başarıya sahiptir. 2012 yılında futbola başladığı Coritiba takımına geri döndü. 19 Şubat 2014 tarihinde, 1000.maçına çıktı. 3 Ağustos 2014 tarihinde, Aralık ayında Bahia ile oynanacak son lig maçının ardından futbolu bırakacağını açıkladı. 7 Aralık 2014 Pazar günü Bahia maçı ile profesyonel futbol hayatına veda etmiştir.

GÖKHAN TEPE

Ünlü Şarkıcı Gökhan Tepe'nin de Survivor 2016 yarışmacıları arasında yer aldığı belirtiliyor.

08.02.1978 yılında İstanbul’da doğdu. Babası Hüsmen Bey organizatör ve annesi Sema Hn. ise mimarlık yapmaktadır. Kayhan isimli bir erkek kardeşi var.

İlkokulu, Yeşilyurt Hamdullah Suphi Tanrıöver’de okumuştur. İlkokuldan sonra belli ideal ve amaçları oluşur. Müzik ağır basar ve 1988 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı’nda müzik kariyerinin ilk adımını atar. Çalgı Eğitimi Bölümü’nde yüksek öğrenimini bitirir.. Çalabildiği enstrümanlar, Azerbaycan enstrümanı olan tar, gitar ve tüm telli çalgılar....

O yıllarda tek hayali iyi bir müzisyen olmak ve büyük kitlelere seslenebilmekti. İlk bestesini orta ikinci sınıfta yaptı.

1996 yılında prodüktörlüğünü İskender Ulus’un üstlendiği “Çöz Beni” adlı ilk albümü müzik severlerle buluştu. Bu albümün hitleri arasında sözü ve müziği sanatçının kendisine ait olan “Dönmem”, “Aşk Belası”, “Zor Gelir”, “Çöl Çiçeğim” vardı.

Selim Çaldıran ve Cenk Eroğlu’nun aranjörlüğünde hazırlanan “Canözüm” albümü 1999 yılının Mart ayında müzik severlerle buluştu. Bu albümün hitleri arasında ise yine sözü ve müziği sanatçının kendisine ait olan “Canözüm”, “Seni Bana Vermediler” ve “Sevmeler Yasak Bana” vardı.

2000 senesinde Fatma Girik’le “Benim İçin Ağlama” adlı dizide başrolleri paylaştı.

2002 senesinde “Belki Hüzün Belki De Aşk” adlı albümü müzikseverlerle buluştu. Bu albümdeki hitler ise sözü ve müziği Gökhan Tepe’ye ait olan “Annem”, “Ben Delinin Biriyim” ve “Tanrım Affeder Mi” isimli şarkılardır.

2006 yılının Temmuz ayında tüm söz ve müzikleri kendisine ait olan “YÜRÜ YÜREĞİM” adlı albümü müzikseverlerin beğenisine sunuldu.


Bu sene Gökhan Tepe’nin profesyonel Sanat yaşantısının 10. Yılı...Tüm albümleri Ulus Müzik etiketi taşımaktadır.

TOLGA SAYIŞMAN
Survivor 2016'da yarışacağı belirtilen isimlerden birisi de oyuncu Tolga Sayışman...

Tolgahan Sayışman Türk dizi oyuncusudur.2005 yılında Türkiye'yi temsilen Güney Kore'de gerçekleşen erkek güzellik yarışması Manhunt International'da dünya birincisi seçildi. Ekoldrama ve Ayla Algan'dan uzun süre oyunculuk eğitimi aldı. Ardından Esir Kalpler adlı dizi yer aldı. Top Model yarışmasındaki sunuculuğu ile başarılı bir performans sergileyen oyuncu, daha sonra Maçolar, Dicle,Hepsi 1 dizilerinde oyuncu olarak yer aldı. 24 Ekim 2008'de başrollerini Fahriye Evcen'le paylaştığı Aşk Tutulması adlı sinema filminde oynadı. Halen Elveda Rumeli adlı dizide Mustafa rolünü canlandırmaktadır.


KEREM BURSİN
Şeref Meselesi ile büyük hayran kitlesi kazanan Kerem Bursin


Kerem Bürsin (d. 4 Haziran 1987, İstanbul), Türk oyuncu ve yapımcı.

Kerem Bursin 4 Haziran 1987 yılında dünyaya gelmiş Amerikada'da oyunculuk eğitimi almıştır.Lise yıllarında arkadaşlarıyla bir Rock müzik grubu kurdu Teksas'ta birçok konser verdi.1,79 cm boyunda olan Kerem Bursin'i keşfeden isim Oscar'lı yapımcı Roger Corman.Amerika'da yaşayan Kerem Bursin, Boston Emerson Collage'den sonra üniversite eğitimini tamamladı.


Ardından Los Angeles'a taşınarak oyunculuk kariyerine başladı.Carolyn Pickman ve Eric Morris'ten oyunculuk eğitimi alan Bursin, kuzeninin düğünü için İstanbul'a geldiğinde Gaye Sökmen ile tanıştı ve Gaye Sökmen Ajans'la anlaşarak Türkiye'de de oyunculuk yapmaya başladı.Daha öncede her yaz tatilinde Türkiye'ye anneannesinin yanına geldi.Kerem Bursin'in rol aldığı filmler; 2013 The Living Dead, 2010 Sharktopus, 2008 Killian, 2007 The Architect, 2006 Razor Man, 2010 Kiss of Death.2 Temmuz 2013 tarihinde başlayan "Güneşi Beklerken" adlı gençlik dizisinde Kerem Bursin, başrolleri Emre Kınay, Hande Doğandemir ile paylaştı.2014 yılında yönetmeni Çağan Irmak olan "Unutursam Fısılda" isimli filmde Kerem Bursin, Hümeyra, Mehmet Günsür, Farah Zeynep Abdullah ve Işıl Yücesoy ile birlikte oynadı.

AYŞEGÜL MELİSA DOĞAN
Bu Tarz Benim yarışması ile adını duyuran Ayşegül Melisa Doğan


Ayşegül Melisa Doğan, Bu Tаrz Benim yarışmacılarındandır. 1992 İstanbul doğumludur. Kendine ait Butik dükkânı sahibidir. Bu sektörde iyi bir kariyer sahibi ve marka olmak istemektedir. Ayşegül Melisa Doğan Resimleri Ayşegül Melisa Doğan Fotoğrafları Yüzünü beğenen ve bazı davranışlarını Hülya Avşar'a benzeten yarışmacı Terazi burcudur. Ayşegül Melisa Doğan 1 metre 64 santim bоyunda ve 52 kilodur. Göz rengi kahverengi ve saç rengi siyahtır.


TUĞBA İLDİZ
Anadolu Efes'in pon pon kızlarından biri olan Tuğba İldiz

8 Aralık 1988 Yılında İstanbul 'da Doğdu. 6 Yaşından Beri Prof. Olarak Artistik Cimnastik Sporuyla İlgilendi ve Bu Dalda 39 Madalyası Bulunmakta.

18 Aralık 1988 Yılında İstanbul 'da Doğdu. 6 Yaşından Beri Prof. Olarak Artistik Cimnastik Sporuyla İlgilendi ve Bu Dalda 39 Madalyası Bulunmakta. Ayrıca Antrenör ve Hakemdir Kendisi Bu Branşta.. 27.3.2015 tarihli İşte Benim Stilim yarışmasında ıyla büyüledi ve 3 jüri üyesinin onayını da aldı.