Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında şok gelişme yaşandı. Atv ekranlarında hafta içi her gün izleyiciyle buluşan Müge Anlı, Konya'daki mehir cinayetiyle ilgili Uğur Büyükşen'e yönelttiği sorular üzerine ilginç bir tepkiyle karşılaştı.

Konya'daki evlerinde kızları Büşra Büyükşen ile birlikte oturan Necla ve Metin Büyükşen, iddiaya göre evlerine giren maskeli bir kişi tarafıdan öldürüldü. Olaydan sağ kurtulan Büşra Büyükşen'in çelişkili ifadeleri dikkat çekmeye devam ederken, 6 Mayıs Müge Anlı canlı yayınında şok gelişme yaşandı!

Hem aile hem de köy halkı cinayetten öldürülen Büyükşen çiftinin oğlu Uğur Büyükşen ve eşi Betül Büyükşen'i sorumlu tutarken, stüdyoya gelen çift iddiaları reddediyor.

Cinayetin tek görgü tanığı Büşra Büyükşen'de Müge Anlı'nın canlı yayınına konuk olurken, olay anında başına aldığı dipçik darbesiyle baygınlık geçirdiği için hiçbir detayı hatırlamıyor.

Müge Anlı ve ekibi Metin ve Necla Büyükşen çiftinin katillerini ararken ortaya atılan iddialar birbiri ardına geliyor.

Hitler'in akıl aldığı Baba Vanga'nın 2019 kehanetleri korkunç! Türkiye, suikastler ve felaketler...

İngiliz kraliyet ailesinin yeni üyesi doğdu! İşte Meghan Markle ile Prens Harry'nin bebeği!

Çorum'da nadir görülen göçmen kuş "uzunbacak" bulundu

Lezzetli mi lezzetli pide tarifi! Ramazan pidesi nasıl yapılır?

Tarihi fotoğraflarla üstad 'Kadir Mısıroğlu (Kadir Mısıroğlu kimdir?)

Müge Anlı konuyu yakından takip ederken, Metin ve Necla Büyükşen'inkatilleri hakkında kafasında bir şeylerin şekillenmeye başladığını bildiriyor

UĞUR BÜYÜKŞEN CANLI YAYINDA STÜDYOYU TERK ETTİ!

Bugün gerçekleşen konuşmalar ve sunucu Müge Anlı'ın sorularına cevap veremeyen Uğur Büyükşen, stüdyoyu terk etti.