Bülent İnal, Dolunay Soysert, Settar Tanöğen, Öykü Gürman, Meral Çetinkaya, Menderes Samancılar gibi başarılı oyuncuların rol aldığı dizi Star TV ile anlaştı.

Dizinin yapımcısı Faruk Turgut, Kanal D ile yollarının ayrılmasının ardından yeni kanalla anlaşmak üzere olduklarının sinyalini vermiş ancak kanal adı açıklamamıştı.

Yayından kaldırılması sosyal medyada büyük gündem yaratan dizi, 22 Kasım Cumartesi akşamı ilk kez Star izleyicisinin karşısına çıkacak.

"6. BÖLÜMÜ ÇEKELİM, SONRASINA BAKALIM"

5. bölümü geçtiğimiz Pazar günü yayınlanan diziyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Yapımcı Turgut, Twitter hesabında yayınladığı mesajında dizinin devam edeceğini "Dedik ki, biz de hazır değiliz, Urfalıyam Ezelden'e veda etmeye, 6. bölümü çekelim, sonrasına bakalım" mesajıyla açıklamıştı.

BÜLENT İNAL DA DOĞRULADI

Dizinin oyuncusu Bülent İnal da, 'Urfalıyam Ezelden'in devam edeceğini Instagram hesabından "Yapımcımız yola devam kararı aldı. Çok yakında tekrar ekranda olacağız. Bize destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz. #urfalıyamezelden" mesajıyla duyurmuştu.