Dizi doktoru diye de tanınan Oya Doğan, Vatan gazetesindeki köşesinde, Erbaş ve Portakal'ın farkı! başlılık yazısında Fox TV ile ilgili çarpıcı bir dizi yorum yaptı. 
Gazeteciler.com yazarı Sayım Çınar'ın geçtiğimiz hafta yaptığı Pınar Erbaş röportajından uzun bir alıntı da yapan Oya Doğan, "Pınar Erbaş'ı Habertürk'e başladığı zamandan beri tanıyorum. Onun geldiği noktayı da çok takdir ediyorum." yazdı. 

İşte Doğan'ın yazısından dikkat çeken bölümler:

"Bu köşeden daha çok dizileri okumaya alışıksınız ama bugün haberin hakkını vermek lazım. Zira, hafta içi Fatih Portakal'ın sunduğu Fox Ana Haber dizilere ciddi anlamda kafa tutuyor. Fatih'in arkasında canla başla çalışan şahane bir ekip var. Doğan Şentürk ve ekibi hafta içi her gün 130 dakikalık dramaları geride bırakacak bir performans sergiliyor. Eski bir haberci olarak haberin diziden çok izlenmesine mutlu olduğumu itiraf etmeliyim. Hafta sonu ise Pınar Erbaş'ın sunduğu Show Ana Haber zirveden inmiyor.

Ramazan Kurnaz ve ekibi hafta sonunda en büyük yapımlarla savaşıyorlar. Pınar Erbaş'ı Habertürk'e başladığı zamandan beri tanıyorum. Onun geldiği noktayı da çok takdir ediyorum. 8 yılda hep kendini geliştirdi ve bugün hafta sonuna damgasını vuruyor.

Pınar, Sayım Çınar'a verdiği röportajda çok güzel bir söylemiş: "Eskidenmiş bire bir sunmak, okuyup söylemek, yalnızca görünüş. Şimdiki yarış içinde haberi bilmeyenler çok çabuk kayboluyorlar. Güzel kız filan dinlemiyor kimse. Haberi bilmek zorundasın."

Pınar Erbaş: Hayatımda hep acelem oldu!

İşte tam bu sebepten Fatih Portakal ve Pınar Erbaş öne çıktı. Haberin arkasında ciddi bir emek var ama sunucuları da bu emeğe dahil oluyor. Haberi anlayınca da hikâyesini dramatik anlatım yoluyla seyirciye aktarıyorlar.