Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Adanalıoğlu Mahallesindeki asfalt çalışmalarını bir haftadan daha kısa sürede tamamladı.
Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Mart ayında başlattığı 2016 yılı bahar ve yaz dönemi asfalt kaplama programını aralıksız sürdürüyor. Ekipler, yaklaşık 1 haftalık zaman diliminde Adanalıoğlu Mahallesinde Akdeniz Belediyesi’nin sorumluluğunda bulunan sokaklarda belirledikleri asfalt serim çalışmalarını tamamladı. Adanalıoğlu Mahallesinde Derin, Eren, Esen, Zambak, Dağ, Kule, Gencer, Sümbül ve Palmiye sokakları baştan başa asfaltlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, aynı zamanda Gençlik Caddesi’nin de bazı bölümlerine asfalt serimi gerçekleştirdi. Adanalıoğlu Mahallesindeki programını tamamlayan ekipler, bu mahalleler arasındaki bağlantı yollarından biri olan Kazanlı Sokakta çalışmalarına başladı.
Yapılan asfalt kaplama çalışmalarından dolayı memnuniyetini dile getiren mahalle sakinleri, Akdeniz Belediyesi yönetimi ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ettiler.
Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri de söz konusu mahallelerde yaşayan vatandaşların yol ve asfalt konusundaki taleplerini değerlendirerek bir program oluşturduklarını, yaz aylarının da elverişli koşullarından yararlanarak planlanan tüm çalışmaları en kısa sürede tamamlamak istediklerini belirttiler.