Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde hazırlanan kurban satış ve kesim yerlerinde, kurban ibadetlerini yerine getirecek olan vatandaşlar için çay da ikram edilecek yerler hazırladı.
Akdeniz Belediyesi, kurban satış ve kesim yerlerinin yanı sıra, Kurban Bayramı boyunca kurbanlık satın almak ve kesmek için hazırlanan noktaları ziyaret edecek vatandaşları ağırlamak ve çay ikram etmek için de ayrıca bekleme noktaları oluşturdu. Akdeniz Belediyesi personelinin hizmet vereceği ağırlama ve ikram noktaları, ilçe sınırlarında belirlenen ve kurban satışı ile kesiminin en yoğun olacağı bölgelerde kuruldu.
E Başkanlar Mutlu ve Tük, personeliyle bayramlaştı
Öte yandan, Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Yüksel Mutlu ve Mehmet Fazıl Türk, son mesai gününde eş başkan yardımcıları, meclis üyeleri, daire müdür ve şefleri, belediye personeli ve bayram ziyaretine gelen vatandaşlarla makamda bayramlaştılar. Eş Başkanlar, ardından da sırayla Teknik Birimler ve Park-Bahçeler Müdürlüğü sahalarını ziyaret ederek, bu birimlerde çalışan personelin bayramını kutladılar. Konuklara ve personele şeker, çikolata ve kolonya ikram edilen törende Eş Başkanlar Mutlu ve Türk, bayramların, insanlar arasında sevgi, saygı ve hoşgörü duygularının yoğunlaştığı çok anlamlı günler olduğunu, bu günlerde dargınlık ve küskünlüklerin unutulması gerektiğini söyledi. Eş Başkanlar, Mersin halkının da Kurban Bayramı’nı kutlayarak, güzel ve huzurlu bir bayram geçirmelerini dilediler.