Mersin’in Tarsus ilçesinde bulunan Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi yönetim kurulu üyeleri ile Fahrettinpaşa Cami Derneği yöneticileri, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’a teşekkür ziyaretinde bulundular.
Tekke Mahallesi’ndeki Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Abdurrahman Gülmen ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Can’a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler. Gülmen, "Sanayi sitesine yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanımız Şevket Can’a teşekkür ediyoruz. Yön levhaları düzenlendi, alt yapı çalışmaları iyileştirildi, yollarımız asfaltlandı, idari binamızın tapusunu aldık ve en önemlisi sanayide tapusuz dükkanımız kalmadı, sağ olsun başkanımız her türlü desteği verdi. Kendilerine sanayi esnafımız adına teşekkür ediyoruz" dedi.
Belediye Başkanı Şevket Can ise, “Bizler şehir içerisinde yapılacak ve yapılanları en iyi bilenleriz. Allah’ta bize bu görevi nasip etti. Tarsus’un artık yol haritası belli oldu projelerimizi birer birer temelini atıp, faaliyete geçirmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyorum. Esnaflarımızın her zaman yanındayız ve olmaya devam edeceğiz. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.
Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Abdurrahman Gülmen, Belediye Başkanı Şevket Can’a teşekkür plaketi takdim etti.
Öte yandan Fahrettinpaşa Cami Derneği Başkanı Mehmet Zeki Er, Kerem Üstündağ ve Mehmet Doğu, Başkan Can’a teşekkür ziyaretinde bulundular.
Er, mahallelerindeki caminin yapımı esnasında Başkan Can’ın destek verdiğini, yardımlarından dolayı dernek olarak teşekkür ziyaretinde bulunduklarını söyledi. Er, Başkan Can’a ahşap işlemeli ay yıldızlı tablo hediye etti.