Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Koramşalı Mahallesi’nde yapımı devam eden futbol sahasında incelemelerde bulundu.
Erdemli Belediyesi, ilçeye yeni futbol sahaları kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Koramşalı Mahallesi’nde yapımına başlanan futbol sahasında incelemelerde bulunan Başkan Tollu, tespit ettiği eksikliklerin giderilmesi için talimatlar verdi. Tollu, çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada, mevcut sahaların iyileştirme çalışmalarının yanı sıra yeni spor sahalar yaptıklarını belirterek, bugüne kadar 10’dan fazla futbol sahasının vatandaşın hizmetine sunulduğunu söyledi. Yakın zamanda Koramşalı Mahallesi’nde de bir futbol sahasını vatandaşın hizmetine sunacaklarını kaydeden Tollu, “Belediye olarak vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla hareket ediyoruz. Daha önce yapılmayan hizmetleri üretmeye ve ilçemize yenilikleri kazandırmaya gayret ediyoruz. Diğer yandan daha önce yapılmış hizmetleri de hem kalitesini hem de sayısını arttırarak daha mükemmel bir şekilde hizmete açıyoruz. Kısa bir süre sonra Erdemli’nin her mahallesinde spor yapılabilecek sahalar faaliyete geçecek. Bundan böyle tüm halkımız ayrım gözetilmeksizin bu sahalardan faydalanabilecekler. Her mahalleye bir spor sahası hedefimize ulaşabilmek için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz” dedi.
Futbol sahasında yaptığı incelemenin ardından mahalle kahvehanesinde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Tollu, yaptıkları ve yapmayı planladıkları hizmetlerle ilgili bilgiler verdi.