Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Güzeloluk ilk ve orta okullarının düzenlediği TÜBİTAK Bilgi Fuarı’na katıldı.
Erdemli protokolünün de ziyaret ettiği programda öğrenciler çeşitli etkinlikler düzenledi. Programa katılan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, teknoloji ve tasarım sergisini gezdi ve öğrencilerin düzenlediği etkinlikleri izledi. Stantlarda öğrenciler tarafından yapılan projeleri inceleyen Tollu, öğrenciler tarafından anlatılan çalışmaları beğendi. Daha sonra yine öğrencilerin sergilediği tiyatro oyununu izleyen Tollu, yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Öte yandan belediye tarafından okulda yapılan hizmetleri de yerinde inceleyen Başkan Tollu, görevde oldukları müddetçe eğitime destek olmayı sürdüreceklerini söyledi.
Öğrencilerin girişimci ruhlarını açığa çıkaran bu tür organizasyonları beğeniyle karşıladıklarını dile getiren Başkan Tollu, “Erdemli’nin eğitimde de en önde olması için üzerimize ne düşüyorsa fazlasıyla yapmaya çalışıyoruz” dedi. Belediye ekiplerinin çalışmalarını da yerinde inceleyen Tollu, okul bahçesinde bulunan Atatürk büstünün de düzenlenmesi talimatını verdi. Öğrencilerin yoğun ilgisine, onlara çikolata ve oyuncak dağıtarak karşılık veren Tollu, çocukların ve gençlerin Erdemli’nin geleceği olduğu bilinciyle, onlara destek olmaya devam edeceklerini ifade etti.
Okul bahçesinde Erdemli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, Güzeloluk Mahalle Muhtarı İshak Ergün, öğretmenler ve öğrencilerle birlikte toplu fotoğraf çektiren Başkan Tollu, öğrencilerin alkışları arasında okuldan ayrıldı.