Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Kimler ne yaparsa yapsınlar, köprülerimizi de yapacağız, yollarımızı da yapacağız" dedi.
Başkan Turgut, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen yemeğe katıldı. Büyükşehir Belediyesiyle uyum içerisinde çalıştıklarını belirterek konuşmasına başlayan Başkan Mustafa Turgut, “Muhtarlarımız nasıl seçilmek için gece gündüz çalışıp, mahallesine bir hizmet getirmek için uğraş veriyorsa, emin olsunlar ki biz onlardan daha fazla hizmet götürmek istiyoruz. Çünkü bizlerde belediye başkanları olarak bu görevlere hizmet etmek için geldik. Bizlerde seçilmişler olarak sizlere, mahallelerimize ve muhtarlarımıza daha fazla hizmet etmek istiyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi siyasi görüşlerimiz ne olursa olsun bizler bu görevlere hizmet etmek için geldik. Tabi ki seçilirken farklı partilerden bu koltuklara geliyoruz fakat seçildikten sonra rozetimizi bir kenarı bırakarak herkesin belediye başkanı oluyoruz. Hiç bir zaman insanlarımız arasında ayrım yapmadan hizmetlerimizi ulaştırıyoruz. Belediyecilik demek bir hizmet yarışıdır ve biz bu yolda emin adımlarla yürüyeceğiz. 88 mahallemiz başta olmak üzere muhtarlarımızla beraber Silifke’mize ve mahallelerimize güzel hizmetler kazandıracağız" diye konuştu.
Kimler ne yaparsa yapsın, köprüler de, yollar da yapacaklarını ifade eden Turgut, şunları kaydetti:
"Silifkemize özgü bütün kaybolan ve unutulan değerlerimizi yeniden kazandıracağız. Bizi bu yoldan kimse döndüremez, döndürmesine de fırsat vermeyeceğiz. Sizlerle birlikte mahallelerimize, memleketimize hizmet edeceğiz. Ben dahil hepimiz halkımızın hizmetkarıyız. Bizler de sizlerle birlikte çalışarak, sadece bulunduğumuz noktalarda hizmet etmeyi değil her alanda hizmet etmeyi sağlayacağız. Halkımızı hep beraber kucaklayacağız ve bu işi birlikte başaracağız. Değerli muhtarlarım; belediye başkanlarımızın, meclis üyelerimizin ve ilçe başkanlarımızın siz değerli muhtarlarımızla buluşmasına vesile olan Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz bey efendiye de teşekkürlerimizi sunuyoruz.”