Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Kabasakallı ve Atayurt mahallelerinde devam eden asfaltlama ve yol bakım çalışmalarını inceledi.
2 yılda 250 km stabilize yol ve 262 bin metrekare asfalt yol yapımı gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Turgut, "Mahalle mahalle planlı ve titiz bir çalışma sürdürüyoruz. Her mahallemizin aciliyet duyduğu eksiklikleri bir bir tamamlamaya ve sırasıyla asfalt yol yapımını gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Mahallelerimizde gördüğümüz memnuniyet bizi mutlu ediyor. 4 grup olarak çalışan asfalt ekibimiz geç saatlere kadar mesai yaparak kısa sürede bu mahallelerimizde çalışmalarını tamamlayacak. Silifke merkez ve kırsal mahallelerimizde asfalt yol çalışmasına hızla devam ediliyor" dedi.
2016 yılının hizmet çalışmalarının yoğun olarak devam ettiği bir yıl olduğunu ifade eden Turgut, "Bir çok mahallemizin yol bakım, stabilize ve asfaltlama çalışmalarını tamamlamış olduk. Merkez mahallelerimizle birlikte eskiden köy olan şimdi mahalle statüsüne geçen yerlere de hızlı bir şekilde hizmet götürüyoruz ve götürmeye de devam edeceğiz” diye konuştu.