Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Celal Bayar Caddesi esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.
Ortak akılla kenti yönetmek için çaba sarf ettiklerini söyleyen Başkan Turgut, "Halkımızdan gelen taleplere kulak vererek çalışma yapıyoruz. Önemli olan şehrin ekonomisini canlandırabilmek, şehrin geleceğine ışık tutacak adımları şimdiden atabilmek. Şehrimize olan canlılığı ve inancımızı tekrar kazanmalıyız. Silifke Belediyesi olarak yaptığımız çalışmalar, halkımız tarafından beğeni ile karşılanıyor. Kalıcı ve modern hizmetlerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz" dedi.
Göreve geldikleri günden itibaren ilçeyi, vatandaşlarla birlikte yönetme düşüncesini öncelikli hizmet politikası olarak hayata geçirdiklerini ifade eden Turgut, şunları kaydetti:
"Güçlü Silifke’nin yolu güçlü ekonomiden geçiyor. Bu hedefi gerçekleştirmek için esnafımızın yanında yer alıyor, kendilerine destek oluyoruz. Şehrimizin modern, sağlıklı ve yaşanabilir hale gelmesini topyekun kalkınma ile gerçekleştireceğiz. Burada bize yardımcı olacak en büyük unsur ise ortak akılın en önemli sacayaklarından biri olan ilçe esnafımızdır. İşte yapmış olduğumuz bu ziyaretlerimizle yakaladığımız sıcak ve samimi ortamlarda vatandaşlarımızla iç içe oluyor, ilçemizle ilgili fikir alış verişinde bulunuyor, rahatça sohbet edebiliyoruz. Hemşerilerimizin bizlerden neler beklediğini, Silifke’de neler yapılmasını istediklerini öğreniyor, bizler de yaptıklarımız ve yapacaklarımız hakkında onlara bilgi veriyoruz. Karşılıklı fikir alış verişi ve bilgi paylaşımında bulunarak, ilçemizin geleceğine hep birlikte yön veriyoruz" dedi.