Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Her mahallemizin sorunlarını yerinde tespit ederek, eksiklikleri sırasıyla bir bir tamamlıyoruz. Amacımız tüm mahallelerimizin hizmetlerden aynı ölçüde yararlanması ve hizmetlerimizin her noktaya ulaşmasıdır” dedi.
Sömek kahvehanesinde vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, kırsal mahallelerin standardını yükseltmeye devam edeceklerini belirtti. Mahalle sakinlerinin taleplerini yerinde dinleyen Turgut, “Kırsal mahallelerimize en iyi hizmetleri sunmaya gayret gösteriyoruz. Biliyoruz ki buralarda daha birçok eksiğimiz mevcut. Fakat imkanlarımız ölçüsünde bu eksiklikleri bir bir tamamlamaya çalışacağız. Şuanda mahallelerimizin öncelikli olarak aciliyet gereken yol, parke, parklar ve sosyal yaşam alanlarıyla ilgili ihtiyaçlarını çözüme kavuşturuyoruz. Büyükşehir yasasının ardından belediyemiz bünyesine katılan kırsal mahallelerimizin eksiklerini gidermek adına hızlı bir çalışma temposuna girdik. Merkez ya da kırsal ayrımı yapmadan ilçemizin her bir köşesine hizmet götürüyoruz. Bu tempomuzu her geçen gün arttırarak, kalıcı hizmetler gerçekleştiriyoruz. Şuan Sömek mahallemizde yol bakım ve stabilize çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Hizmetlerimizin mahallemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a teşekkür eden Sömek Mahalle Muhtarı İsmail Ölmez, “Mahallemize vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Sömek’e yakışır yollarımız ve çevre düzenleme çalışmalarımız gerçekleşiyor. Belediyemizin imkânları kısıtlı olmasına rağmen bütün mahallelerde başarılı çalışmalar yürütüyorsunuz. Sömek Mahallesi’nde de yaptığınız hizmetler, vatandaşlarımızın beğenisini kazandı. Başarılarınızın devamını diliyor, hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.