Türkiye Futbol Federasyonu BAL Ligi 5. Grup’ta mücadele eden Medcem Silifke Belediyespor kendi evinde ağırladığı İskenderunspor’u 5-1 mağlup ederek 12 puanla ikincilik koltuğuna oturdu. Gençliğinde kendisi de futbolcu olan Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut ise takımın maçlarını hiç kaçırmıyor.
Silifke Şehir stadında oynanan maçı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, başkan yardımcıları Mehmet Kafes ve Ömer Savar, Kulüp Başkanı Mehmet Ali Özer ve Silifkeli futbolseverler izledi. Çekişmeli geçen maçın ilk yarısına Medcem Silifke Belediyespor hızlı başladı. İlk ve ikinci yarı daha baskın bir oyun sergileyen Medcem Silifke Belediyespor attığı peş peşe gollerle, futbolseverlere keyif dolu dakikalar yaşattı.
Karşılaşma sonrası düşüncelerini dile getiren Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Belediye Başkanı olarak takımımızı hiçbir zaman yalnız bırakmıyorum. Bütün maçlara fırsat buldukça gidiyor, yakından takip ediyorum. Bu maçımızı da futbolseverlerimizle keyifli bir şekilde izledik. İki takımda maçı izlemeye gelen taraftarlara çok güzel bir futbol izlettirdi. Ama biz takım olarak, Silifke olarak bu maçı çok istiyorduk. Takımımızı yalnız bırakmayan ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen taraftarlarımıza ve Silifke halkına çok teşekkür ediyorum. Şuan Belediyespor takımımız 12 puanla ikincilik koltuğuna oturdu. İnşallah önümüzdeki haftalarda da bu başarımızı sürdürerek, takımımızı şampiyon yapacağız” dedi.
Galibiyet sonrası futbolcu ve teknik heyeti tebrik eden Turgut, “Sizler bizim yüzümüzü güldürüyorsunuz. Sizlerle ne kadar övünsek azdır. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen takımımızın oyuncularını, teknik heyetini ve yöneticilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.