Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, rutin mahalle gezileri kapsamında vatandaşlardan gelen talepleri de yerine getiriyor.
Silifke Belediyesi tarafından yapımı devam eden sosyal alan ve çevre düzenleme çalışmalarını incelemek üzere Sarıcalar Mahallesi’ne gelen Başkan Dr. Mustafa Turgut ve başkan yardımcısı Ömer Savar, burada mahalle muhtarı Mustafa Serin ve vatandaşlarla görüştü.
Sarıcalar Mahallesi, bulunduğu konumu ve yerleşim merkeziyle, Silifke’nin hızla gelişmekte olan mahallelerinden birisi olurken, Silifke Belediyesinin burada yürüttüğü çalışmalarda tüm hızıyla sürüyor.
Mahalle sakinlerinin park talebine çözüm getiren Başkan Turgut, “Hizmet sınırlarımız içerisinde yer ve bölge ayrımı yapmadan tüm mahallerimize modern ve kalıcı hizmetler kazandırmaya devam ediyoruz. Tabi bu noktada hizmetlerimizin aciliyeti ve süre zarfı da çok önemli. Sarıcalar Mahallemizde şuan yapmakta olduğumuz yeni bir sosyal alan ve devam eden çevre düzenleme çalışmalarımız var. Bunun yanında Muhtarımız ve vatandaşlarımızın bir talebi de mahallenin üst noktasında ki yerleşim bölgesine bir park yapılmasıydı. İmkanlarımız ölçüsünde vatandaşlarımızın taleplerini anında yerine getirmeye çalışıyoruz. Mevcut park yapılacak alanı muhtarımızla birlikte inceledik. Gerekli talimatları ilgili birime verdim. Sarıcalar Mahallemize yeni bir park daha kazandırıyoruz” dedi.
Sarıcalar Mahallesi’nin hak ettiği hizmetlere bir bir kavuşacağını vurgulayan Turgut, “Amacımız bu bölgemizin ve mahallemizin canlanmasını sağlamak ve ilçemize yakışır bir hale getirmek. Bugüne kadar yapılan çalışmalarla Sarıcalar Mahallesine güzel hizmetler kazandırdık. Burada yapacağımız diğer yatırım ve çalışmalarla mahallemizi daha güzel hale getireceğiz. Diğer mahallelerde olduğu gibi burada da yolları, kaldırımları bozuk cadde ve sokaklar kalmayacak” diye konuştu.