Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Silifke Koop Başkanlığı görevine seçilen Osman Tol’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
İlçe genelinde sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte, kurumlar arası işbirliğinin önemini her ortamda dile getiren Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Silifke’yi daha yaşanılır bir ilçe haline getirmek için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini ifade etti. Turgut, "İlçemiz alan olarak geniş bir konuma sahip. Yeni yasayla birlikte Büyükşehir ve İlçe belediyesinin ayrı ayrı görevleri var. Silifke Belediyesi olarak üzerimize düşen bir görevi ve sorumluluğumuzda olan hizmetleri tek tek yerine getiriyoruz. İmkanlarımız ölçüsünde muhtarlarımız, esnaflarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve vatandaşlarımızın her kesimiyle fikir alış verişinde bulunuyor, onların istek ve sıkıntılarını zaman zaman dinliyoruz. Silifke Koop’ta bizim için önemli bir kooperatif. Şoförlerimiz ve esnaflarımız bizim için çok önemli. Yeni görevinizde başarılar diliyor, otogarda çalışan bütün esnaflarımıza hayırlı işler diliyorum” dedi.
Ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Silifke Koop Başkanı Osman Tol, “Silifkemiz gerçekten yaşamaya değer bir ilçedir. Doğup büyüdüğümüz andan itibaren bu topraklar üzerinde nefes aldık. İlçemizin gelişmesi, kalkınması için mücadeleler verdik. Tarihi, kültürü ve sosyal yaşantısıyla gelişmekte olan bir yer. Gecesiyle gündüzüyle her geçen gün büyüyor ve kendini yeniliyor. Akşamları bile ışıl ışıl bir şehir oldu. Görev yaptığımız süreçte halkımızla iç içe, sizlerin ve çalışan diğer yöneticilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Kapımız herkese her zaman açıktır. Vatandaşlarımızın istek, şikayet ve sorunlarını el birliğiyle çözeceğimize inanıyorum. Üzerimize düşen bir görevi her zaman yapmaya hazırız. Halkımızın huzur ve refahı bizim için önemlidir. Ziyaretinizden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum" diye konuştu.